Új hozzászólás Aktív témák

  • laychi

    veterán

    válasz Joshi #38708 üzenetére

    Mégis 1-2 régi játék realisztikusabb és jobban fut mint jópár új.

    RT-t kidobták mint "fícsör", a mai napig önmagában használhatatlan alacsonyabb felbontáson is, még dlss-sel sincs meg esetenként az elvárt, erre jött az FG, persze az új generációra korlátozva, hogy "vedd az újat, hagy legyen tele a zsebünk".
    Szóval innentől kezdve parasztvakítás.
    Tud egy játék szép és élvezhető lenni nélküle is és ha rendesen optimalizálnák is ,akkor nem kellene állandóan a kompromisszum és a pénztárca közt mérlegelni.
    Azért itt az elmúlt 4 évben elég nagyot ugrott a gpu teljesítmény mégis mindig ugyanoda jutunk...

    #38707gainwardgs
    Intel most szállt be, nagy lemaradással, szerintem jelenleg még sok szót nem érdemes rá fecsérelni, később majd meglátjuk.

    AMD a versenytársa az NV-nek. a 6000-es széria RT-t leszámítva oda lett rakva az nv-vel szemben. Raszterben nagyon jók voltak. és tuningban is lehetett jócskán kicsikarni belőlük(6800 és 6800xt járt nálam, ha rövid időre is.) A 3080-90 szintjét hozta a 6800-6900XT és mindezt alacsonyabb fogyasztás mellett.

    A sztori arról szól, ha az nv valamit odatesz az asztalra, mint fícsör az amd-nek reagálnia kell...
    Mivel az nv "előnyt szerzett" az rt mellé feltalált dlss-el, hiszen nem csak rt esetén használható, erre reagálnia kellett a konkurenciának, jött az fsr és az FG-re most szintén reagálniuk kellett.

    De mikor egy új kártyval raszterben is csak akkor játszható egy játék, ha ezek a "ficsörök" be vannak kapcsolva, natívan meg kínlódik a kártya("4K" kártya 1440p-n) meg az áramot zabálja, na az a szememben és sokak szemében hány@dék....egy átverés.Főleg ilyen árakon.
    Egy középkategóriás kártya 700-1000 euro? viccnek is rossz...és mégis ez van.

    Tudja már a kártya azt amit kell és ha esetleg némi plusz kell, akkor extra lehetőség használni a fícsöröket. Ez benne van jócskán a kártya árában...

    Ha pedig a kártya tudná, nem a hardveren múlik, akkor a játékfejlesztő ne kérjen 70-100 eurót a hitvány sz@r@ikért, akkor adják 5-10 euroért, mert a be nem fektetett energia hiánya miatt a userek anyagilag károsulnak a folyamatos kártyacserék miatt...

    Eladó 1x16GB G.Skill Ripjaws DDR5 4800 CL38(F5-4800S3838A16GX1-RS) SODIMM 40 Euro +Posta 6,49-14,49 euro, választást rád bízom.

Új hozzászólás Aktív témák