Új hozzászólás Aktív témák

  • Beowulf_78

    addikt

    válasz joshua7 #4203 üzenetére

    Átlag felhasználóról beszéltem, aki alig tud valamit a jelenlegi VGA kártyákról...és néha-néha játszik egyet-egyet. Mert ő ezt írta. Amiket felsoroltál játékokat, gyakorlatilag csak azért tetted, hogy példát statuálj, igenis kevés a 9800GTX+... de ez nem így van.
    Fogalmazzunk úgy...van 1-2 játék ahol max.-ra húzva kevés lehet egy GTX+. Ilyenek az általad felsorolt játékok. De könyörgöm...COJ mint példa? Gépigényesnek gépigényes, de kb. 2 éves játék. Szted mekkora az esélye hogy pont ezzel fog játszani? :U Miért vegyen 10-20-30k drágább VGA-t ha az általad említett másik 3! játékot pl. nem fogja játszani. Vagy már végigtolta, vagy egyéb okokból nem fogja játszani.
    Mert ezt a 3 játékot leszámítva mindent el fog vinni egy GTX+ is 1280-ban. Egyébként se azt írtam hogy 9800GTX+ vegyen. :U Annyit közöltem csak hogy minek 275GTX vagy 4890 1280x1024 felbontáshoz. Pénzt spórolhat úgy, ha olcsóbbat választ. Persze minden szavamat ki lehet forgatni, és lehet lovagolni a GTX+ is, de nem ez volt a lényeg...
    Azon felül sokan tolják úgy a játékokat hogy nem akarják full részletességben tolni. Mert keveset játszanak és nem fanatikusok, mint emberünk is, és nem éri meg nekik esetlegesen a drágább VGA.
    Azt se tudod mivel játszik, és mennyit (annyit tudunk hogy keveset), és ha játszik, milyen részletességgel.Azt tudjuk hogy annyira nem ért hozzá hogy eldöntse mit vegyen. Én azt mondom egy 216SP GTX 260 bőven elég lesz neki 50k környékén és spórolt 15k-t...ha nekem elég volt 1680x1050-ben Crysis DX10 high 2xAA-val, ami már szemet gyönyörködtető, akkor nehogy már ne legyen elég neki 1280-ban. :U
    De tudod mit...felőlem ajánlhatod neki a 295 Quad SLI-t, 4870 X2 CF-et is 1280-ra, ezek után már lefosom. Én segíteni akartam az embernek, nem pedig faszságon vitatkozni.
    Téged eddig nem láttalak hogy segítettél volna dönteni az embernek mit vegyen...és attól hogy jól megmondtad azt, mi miért kevés, az embernek még mindig nem segítettél. Grat hozzá! :C

    Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák