Új hozzászólás Aktív témák

  • gyimger

    őstag

    válasz opr #10544 üzenetére

    Nem zavar semmi, egyáltalán!
    Csak kicsit kettős mérce szaga volt annak, amiről mostanában sokat olvasni, miszerint a Sony tart attól, hogy a Microsoft felvásárlásaival exkluzivitást szereznek. A Sony felvásárolt X stúdiót, mind neki és csak neki gyárt játékot. A Microsoft ezt nem teheti meg, mert...? A "bejáratott IP" indokot kevésnek érzem jogilag.

    Az FTC meghallgatás a Call of Duty esetleges exkluzívvá tételéről a Final Fantasy 16 megjelenésének napján kezdődött el. A Sony által megvásárolt exkluzív játék megjelenésének napján. :)

    Terjedt egy időben a pletyka (Kinda Funny riportere indította), hogy a Sony a Starfield ideiglenes exkluzivitásáért fizetett volna a Bethesdának. Ez valahogy átfedésben volt a felvásárlással, nem ment végbe a dolog. Nem úgy, mint a Deathloop esetében, mert egy évig ültek a játékon, ami később már papíron a Microsofthoz tartozott.
    Szóval most a Sony ujjal mutogat a konkurenciára, hogy "megveszik előlem azt a játékot, ahová én évekig fizettem exkluzív tartalmakért".

    Ezért írtam reggel, mondjátok meg, mi felett siklok el, mert nekem nem tiszta. :D

    [ Szerkesztve ]

    "The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

Új hozzászólás Aktív témák