Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Dark Archon #13050 üzenetére

    Olyan codec-et használhat, amit már kivezetnek vagy az alkalmazás kezelőfelülete valami régifajta megoldást használ, amit külön kéne fejleszteni. A néhány régi tévét használó ügyfélért nem éri meg nekik erre költeni (külön proramozókat, külön szervereket üzemeltetni). És ahogyan írtad, 10 évente pár ezer forintot csak rá kell szánni a szórakozásra.

    Viszont nem tudom, hogy a xiaomi sticket mennyire tudom ajánlani. Valsz nem lesz rosszabb, mint a régi tévés alkalmazás. De a mibox / stick topickban nem felhőtlenek a vélemények [link] , a xiaomi nem tud szoftvert fejleszteni, minden nagyobb verziótelepítéskor van vele baj és az újabb eszközeiknél sosem tudták a bugokat teljesen kijavítani. De nagy verziólépéskor mindig visszajönnek a régi hibák is, mert fogalmatlanok.

    Opciónak ott lehet még a google chromecast googletv változat, vagy talán realme -nek vagy más gyártónak is van olcsó androidtv/googletv stickje.
    Esetleg, ha a google ökoszisztéma nem fontos, az amazon firetv stickeknek elég jó a támogatása (csak nem minden itthon elérhető szolgáltatásnak van meg rá hivatalosan az appja, pl hbo max és talán skyshowtime is kézzel telepítős az androidtv appal). Firetv-t meg itthon nem triviális beszerezni, mert az olcsó és aktciós változatok ide nem szállíthatóak alapból.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák