Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz MrDerekas #37570 üzenetére

    Sajna nincs a közelben másik pc, se kártya, se táp... a táp eddig mindig elég volt, létezhet hogy egyik napról a másikra már kevesebbet tud adni?
    Annyiból érdekes ez, hogy játék terhelés alatt hal meg (1x netezés közben is elszállt ugyanazzal a tünetekkel, de gőzöm sincs miért), viszont változó mikor teszi ezt... tehát ha a táp nem tudna leadni eleget akkor már az első "nagyobb csata" (=max. terhelés) után meghalna a gép, de sokszor kibír több csatát/meccset is és van amikor már meccs elején hal meg mikor még alig rohangál 1-2 karakter a pályán.

    Szoktam olvasgatni a gamerlaptopos topikot, ott a furmarkot nem ajánlják mert leolvasztja a kártyát elvileg ha sokáig megy a teszt bár nekem nagy szellős házam van szerencsére.. szóval azt mondod furmark teszt indulása után crashelnie kéne ahogy a játékban 2-5-10perc után? És ha igen akkor le lehet szűkíteni gpu vram vagy táp gondra?

    Igazából azért is akarom leszűkíteni a hibaforrást mert egy gpu-t beviszek simán az üzletbe de az egész pc-hez már kocsi kéne, mert a város másik felén a bolt ahova vinnem kéne.. de ha lehet nem is a gpu a gond hanem a táp, stb... akkor lehet mégis jobb lenne ha full bevinném az egészet csakhát akkor gép nélkül maradok hetekig :(

Új hozzászólás Aktív témák