Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz warning19 #7499 üzenetére

    Tobbedszer jon elo az ellenorzes erv, de szerintem hibas.
    Eves _leolvasas_ minden oda-vissza merosnel konkretan csak es kizarolag a kozpontban tortenik, online latjak barmely idopillanatra. Hogy melyik datumot allitjak be szamlazasi fordulonak, az csak akarat(!) kerdese, semmi mas. Nalunk senki nem volt kint, november 15-en telepitett, majusban szamlazaras.
    Az orat ettol me'g a szokasos korjarattal ellenorizhetik, fotozhatjak es ugyanugy osszevethetik a kozpontba bement online adatokkal. A foton van idopont, a kozponti log-ban is. Mi a gond? Ezzel evente 1x ellenorizve van, oraallas es fizikailag is, de megse akkor van szamlazva.
    Tok fuggetlen attol, hogy a usertol elfogadnak-e barmit, nem kell! A rendszer alkalmas minden funkciora, es konkretan kulon van az eves elszamolas beallitva, nem az eves ellenorzesre (ami ugyse fix nap nyilvan).
    Tehat az eg vilagon semmit nem kellene csinalni, sot kevesebbet kene: az oraellenorzes datuma NEM irja felul az evzaras datumat a szamlazo rendszerben az adott napra. Ennyi! Es minden funkcio tokeletesen mukodne. Csak a szivatas maradna ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák