Új hozzászólás Aktív témák

  • #50433536

    törölt tag

    válasz DigitXT #21498 üzenetére

    Hi!

    A csavarról ne vitatkozzunk, én sem értek hozzá eléggé... sajnos. Jó hogy van egy ilyen aktív közösség, akikkel napi szinten lehet erről beszélgetni! :R Mindenki magára szedhet egy kis okosságot.

    Egyébként én meg úgy vettem észre, hogy a gyertya színe nagyon lassan alakul ki, egy kis alapjárati pötyögés nem tesz semmit vele (kivéve talán, ha túl dús a keverék, mert akkor hamar összekenheti). Úgy vettem észre, hogy finomhangolás után sok kilométert kell vele menni, hogy egy kicsit látszódjon a változás. Hamarabb érezni a motor húzásán, hogy jó irányba állítottuk-e.

    A hűtőm meg akkor csinált ilyen dolgot, amikor frissen feltöltöttem és csak alapjáraton pötyögött, de amikor mentem vele néhány kilométert helyrejött, biztosan kidolgozta a levegőt a járatokból.

    A termosztátod nem öregedett el véletlenül? Mert akkor eltolódhat a nyitási tartomány, lehet hogy túl későn nyit. Nekem volt két autóm is, amiben az öreg termosztát hamarabb nyitott, ezért később kezdett fűteni a kocsi. A termosztát rugója fáradt el. Nálad lehet hogy valamiért később nyit, elöregedett a hőtáguló anyag. A következő lépés lehet az lesz, hogy beáll valamilyen állásban. Ilyenem is volt már. Reméljük nem zárt állapotban áll be.

Új hozzászólás Aktív témák