-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
j.la
tag
Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy online megváltoztassam a havidíjas csomagom? Régen volt a myvodafone-ban ilyen és az online felületükön is, de valahogy nem találom.
-
j.la
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy pár hónapja vettem egy telefont részletre, de a törlesztőről nincs semmi bizonylatom, mert nem a normál havi számlán van rajta. Csak megjelenik egy összeg MyVodafone-ban. Kb úgy viselkedik, mint amikor periódus zárás van és nincs meg a számlakép pár napig.Ez normális szerintetek?
Köszi a válaszokat!
-
j.la
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a mobinet beállításokkal kapcsolatban. Amikor anno megvettem a telefon előfizetésemet, akkor kértem az eladót, hogy tiltsa le a csomagban levő mobilnet keretem. Leírta nekem az sms kódot, hogy mivel tudom letiltani,( ezt elküldtem és letiltotta). Viszont most szeretném használni és nem emlékszem az újra engedélyező kódra.
Meg tudjátok nekem mondani hogy mi lehet ez a kód?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv. j.la
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Videós, mozgóképes topik
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest