- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- OpenWRT topic
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- VPN topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
30z.Samu #38752 üzenetére
csak laikusként szólok hozzá, nem tudom hogy tudják-e "jegelni" az előfizetésed, hogy jogviszonyban maradj velük (ez nekik érdekük, mert ha elengednek, lehet soha nem látják a pénzt) de ne halmozódjon a tartozás.
szerintem ez nem lehetséges, erre készülj (ha mégis, akkor szerencséd van)
szerk: ennyit találtam (helyetted, ezt te is megkereshetted volna, vodafone előfzetés szüneteltetése első találat)
Mennyibe kerül és mennyi ideig kérhető előfizetésem szüneteltetése?
Elrejt Mennyibe kerül és mennyi ideig kérhető előfizetésem szüneteltetése?
Határozott idejű előfizetés esetén a szüneteltetés legalább egy és legfeljebb hat hónapig kérhető, határozatlan idejű szerződés esetén a szüneteltetés időtartama legalább egy hónap és legfeljebb 12 hónap. A szolgáltatásnak külön díja nincs, azonban a szüneteltetés ideje alatt a Vodafone az előfizető által fizetendő díj 27%-át számítja fel SIM-kártyánként.hogy ezt tartozással meg lehet-e tenni, nem tudom
én azt javasolnám (és meglehetősen meg vagyok győződve arról, hogy ez a legjobb megoldás) hogy szerezz valakitől kölcsönt, akár kérj fizetéselőleget ha lehet, és tudd le a tartozást minél hamarabb, mert minden mással csak újabb forintokat szórsz ki a zsebedből. ha ez megvan, nyergelj át feltöltőkártyára.
-
eami
veterán
válasz
30z.Samu #34750 üzenetére
attól függ milyen kedvezményt kaptál. Ha bontod akkor részarányosan vissza kell fizetned a kapott kedvezményt.
pl. ha csak SIM kártyát vettél de azt 2 éves szerződéssel, akkor könnyen lehet hogy elengedtek egy monjuk 10 ezer forintos belépési díjat. Ekkor azt időarányosan vissza kell fizetned.
Ha telefont is vettél akkor azt biztos nem lista áron hanem valamilyen kedvezménnyel. De könnyen lehet hogy percdíjakban is volt kedvezmény, stb stb.
Elvileg 1270-en meg tudják neked mondani hogy mennyi az annyi. Mindenképp telefonon vagy írásban kérdezz rá, hogy ha később "meglepetés" ér elszámolásnál akkor legyen mire hivatkoznod.
Esetek többségében amúgy úgy vettem észre, hogy jobban megéri inkább fizetni havi díjat a hátra lévő időre, mintsem felbontani.
/és ez nem csak Voda.. az összes szolgáltatót törvény kötelezi az ilyen jellegű elszámolásra/
-
RedSign
tag
válasz
30z.Samu #13860 üzenetére
Szia!
Az attól függ, hogy mennyit használod és milyen oldalakat (képek, animációk, stb.) látogatsz, de összességében nehéz behatárolni. Próbáld meg és kiderül...
...szerintem nem igen lesz elég, ha napi kb. órát is használod.
Viszont az is igaz, hogy csak lassításra kerül, amit opera minivel nem nagyon lehet érzékelni - főleg, ha akkor kikapcsolod a képeket...
Üdv,
RedSign -
Rhinout
csendes tag
válasz
30z.Samu #13175 üzenetére
Más kérdés: Ha a 3G be van kapcsolva, akkor mennyivel merül gyorsabban a telefon, mint a GSM-nél?
GSM alapon átlag felhasználás mellett egy 3,2" átmérőjű telefonnal
kb. fél nappal tovább bírhatja.
(Ez a telefontól, kijelző mérettől és fajtától,Amoled kevesebbet fogyaszt, bár 4"-os mérettnél már ez elég relatív.)Üdv! Rhino
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- MacBook Air 15" M4 chip 10/10 16GB/512GB - (Sky Blue) - Csak 1db!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest