Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • r4z

  Ármester

  Megnéztem a 23x03-at, felülmúlta a várakozásaimat :)

  Először is örülök, hogy a műsorvezetést átadták Matt LeBlancnak, jól állt neki a szerep.

  Az R8 teszt kicsit Evans-ösre sikerült, mint az eddigi tesztek is, annyira nem tetszett. Nem tudtam meg tőle szinte semmit az autóról, amit a brossúrából ne tudtam volna meg. A Sabine vs elektronika kihívás tetszett, bár várható volt az eredmény. A papírzacskós Evans, és Sabine német, tényszerű Stig-felkonferálása megnevettetett. :D

  Chris Harris TDF filmje átjött. Humor ugyan nem sok volt benne, de pont azt adta át az autókról, amiket Evans képtelen volt az eddigi tesztek során. Kár, hogy a Stig nem vitte körbe a pályán az F12tdf-et - bár az Extra Geart nem néztem még meg, ott lehet, hogy megmutatják.

  A hírességes részt áttekertem.

  Rory Reid hot hatch összehasonlítása vitte nálam a pálmát. Igazi Top Gear színvonal volt, az elejétől a végéig élveztem. Még kicsit hosszabb is lehetett volna. Ha bele akarnék kötni, akkor csak annyit tudnék felhozni, hogy a Civicről és az A45-ről beszélhetett volna egy kicsit bővebben, de ez is csak szőrszálhasogatás. Clarkson még ennyit se mondott anno az A45-ről.

  A Ken Block-féle városnézés összességében rendben volt. Egyrészt Kenny from the Block hozta a formáját, jól sikerült megrendezniük a trükköket, ez a része tetszett, ahogy az útvonalterv is. Matt eléggé háttérbe szorult a Gymkhana-trükkök mögött, ahogy a városnézős háttérsztori is. A vandálkodás közti átmenetekből többet is kihozhattak volna. Evans rókája pedig úgy látszik, tartós poén marad az évadban.

  I don't like people. I like psytrance, sex and pizza, in that order. | MacBook Pro 2015 @ Mojave | iPhone SE2 @ iOS 14 | Xpenology NAS

Hozzászólok Aktív témák