- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- JavaScript topic
- Rendszergazda topic
- Bittorrent topik
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- Microsoft Security Essentials & Windows Defender
- DIGI internet
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
veterán
Üdvözlet mindenkinek!
Akármennyit is jártam utána, nem találtam ilyen topicot, ami bennem erős hiányérzetet generált, hisz ezen a fórumon minden van, tehát a BBC legjobb műsorának itt a helye!
Nos, a műsorról röviden. A varázs az angol humorban van, amit a 3 elvetemült angol műsorvezetőnk - Jeremy Clarkson, Richard Hammond, és James May szolgáltat nekünk, és ne felejtsük ki Stig-et sem, a szelídített autóversenyzőt. Csodálatos autók, csípős kritikák, és őrült, idióta ötletek tömkelege. Ha egy fagyott Grönland-i terepjáró túrát, esetleg a kommunizmus gyümölcseinek versenyét, netalán a halandók számára álomautókként ismert csodákat keresi valaki, akkor itt a helye. Nem is beszélve Amerika polgárainak pukkasztásáról. A sztárvendégek interjúi is említésre méltóak, olyan hírességekkel, mint például Lewis Hamilton, vagy Lionel Richie. A hírességek kötelezően versenybe szállnak a műsor saját teszt pályáján, a "megfizethető árú" autóban, melynek köridejei és felvételei kivételesen viccesre sikerülnek olykor.
A műsor hivatalos honlapja: topgear.com/uk/
Induljon tehát eme díjnyertes, magával ragadó sorozat saját külön-bejáratú PH! topicja, Nektek!
[ Módosította: ollie ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
veterán
Hát, első körben remélem lesz élete a topicnak
Második körben pedig jönne az első kérdés:
Miszerint is, jelenleg a TV6-on elérhető a műsor hétfőtől péntekig, 21.00 és 22.00 között, valamint az összes rész egyben, szombaton leadva 10.00-tól szünet nélkül. Viszont nekem ez kevés. Az a reménytelen ötlet pattant ki a fejemből, hogy megszerezzem a műsor összes elérhető évadát, ami tudomásom szerint most 13-ra rúg. Az, hogy ezeket dobozban megszerezzem DVD-n, eredetiben, annak elég csekély az esélye, úgy érzem. Ha erről mégis van valakinek információja, az rögvest tudassa velem, akár privátban is!
mod:
Na, megnyugodtam, hogy nem csak én bírom őket. Hatalmas műsor
[ Szerkesztve ]
-
Ndruu
MODERÁTOR
Még nagyon régen (amikor a Totalcar is műsoron volt) láttam pár részt belőle, szerencsére nem szinkronos volt. Akkoriban élveztem, nagyon jó kis műsornak tűnt.
Amit manapság adnak a tévében, az a szinkron miatt nézhetetlen. Egyszerűen nem tudják lefordítani/visszaadni azokat a poénokat, amik az eredeti műsorban elhangzanak. Unalmas, monoton így szinkronizáltan a műsor.Harrrr!!!!
-
hoffman_
veterán
Ezzel nagyon is egyet értek, így van sajnos
Néha nem is értem, hogy mi akar lenni az adott mondat/poén, úgy elbaszarintják. Épp ezért keresek eredeti angol Top Gear DVD sorozatot...mod:
t1: Te a 10. évadot TV-n nézed(ez a jelenlegi, gondolom), vagy netán van külső forrásod? Ha igen, érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
veterán
-
hoffman_
veterán
Asse lenne hátrány, de cél a fluently englis, szóval ha nincs, akkor is jöjjön! Csak sok lesz vele a szívás, és a 3. újranézésnél lesz meg minden poén
mod:
Közben ebay-en találtam egy-két évadot, de egyenlőre csak keveset, azt meg jó dárágn, az egész sorozatra nem lesz cikra 7-80e pénzem...
[ Szerkesztve ]
-
youtube new Ford Fiesta part 1-2.Az egy dolog hogy ennyire hülyék,de ha pénzük és kapcsolatuk is megvan a hülyeség határa már Föld körüli pályára tolódott.
sacc-per kb "Italtartó!Ide a füst gránát pont befér"
-
Mobi28
tag
Teljesen hülyék
Egy koktélt valaki?[ Szerkesztve ]
-
Bostwana-t még régen láttam.De a legjobb,hogy megnézem magyarul majd angolul.Így már sejtem mit mondanak és angolul jobban előadják.
Arra tudja valaki a választ,hogy hogy csinálják meg azt amikor Jeremy versenyez a repülő ellen és körbeutazza Európát,akkor hogyan kamerázzák kívülről?
2-3 ember előre megy és lekamerázza ha elhalad,de utána utol is kéne érni,hogy újra lekapahassák,de ha a Mercivel 300-al megy,kétlem utol lehetne érni. -
hoffman_
veterán
Elég komoly csapat van a Top Gear mögött, azt sem tartom kizártnak, hogy több autó veszi egyszerre, avagy bizonyos pontokon bekapcsolódik a stáb egy pár felvétel erejéig.
Mondjuk az is felmerült bennem - szégyellem magam
- hogy ezek a versenyek csak fake versenyek, akkor nem kérdés, hogy hogyan filmeznek, de ezt a verziót elvetettem. Biztos, hogy megcsinálják.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
13. évadhoz van magyar felirat? Én csak a 4. részig találtam feliratot, az utolsó 3-hoz nem.
-
TayRol
veterán
udv. top gear-esek!
en is imadom a sorozatot, neten minden reszt megnezek, kizarolag eredeti nyelven. itt rengeteg epizod megtalalhato, en is itt szoktam csemegezni.
a legjobban az auto / tomegkozlekedes versenyek jonnek be. es mindig Jeremy nyer.
udv.!
TayRol -
hoffman_
veterán
Jeremy egy utálatos embertípus(szimulált TopGear helyzetekben legalábbis), de tökéletes műsorvezető, öröm nézni
A linkért köszönet, le is csekkolom gyorsan - aztán lehet, hogy be kéne tetetni 1. hsz-be. (mondjuk csak akkor, hogyha a hiv. oldalt kenterbe veri, mivel ott is van fent egy rakat video)
mod:
De ahogy nézem, 1. hsz gyanús
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
veterán
mikor jon a kovetkezo evad?
-
hoffman_
veterán
Ájáj, megtaláltam neten mindet, angolul... De kéne hozzá valami brutál net, és 100 giga tárhely, mert fenn van 480 és 720p-ben, mikor hogy. Ott van, és nem lehet enyém. Fáj a szívem
-
hoffman_
veterán
Ez nem is rossz ötlet, a tárhely kérdése még akár megoldottnak is tekinthető
Viszont szaros vodafone nettel, amivel CoD-ozni sem lehet rendesen, és 5-6 giga után már lassít, azzal en nem szedek le semmit
Amúgy, ha beindul a szekér nyáron, akkor szeretnék venni egy terás vinyót még a gépbe, és a mostani 250es csak rendszervinyó lenne. Felcuccolnék apámhoz, ahol olyan a net, hogy 5 perc alatt lent van egy dvd-rip, és 3 napig non-stop tölteni fogok
joshua: Ment egy pü, hátha kell.
Amúgy linkeltek egy egész jó oldalt, ahol nagyon sok videojuk van fent, egész részek is - csak sajna bőven nem 720p - majd betetetem első hsz-be.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
veterán
Át, sajnos nem most lesz
Jelenleg az elmúlt 5 év mélypotnja van itthon, tanulás mellett meg melózni nem sok időm lesz, hogy vinyót vegyek. Ha valami összekuporgatott van, az is másra megy. De ígérem, ha meglesz szólok, sőt igény esetén dvd ellenében osztom is a részeket
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Csatlakoznék.
Vegyen találok ezt-azt, az lenne a legjobb h angolul, felirattal lehetne megszerzni a szériát, nem kell (kivételesen) HD. Ilyen irányban is tudtok valamit?
(A végén még a mobilvinyóm is be kell áldozni a letöltésnek, routerre 10-12gb fér egyszerre csak. De ha lenne hely mondjuk havonta 1-1 hétig oszthatom amíg igény van rá. Azt is tegyük hozzá hogy 2-3 DL-es lemezen a posta gyorsabban kiviszi, 1 megás feltöltésem van, gyakorlatilag meg inkább a fele.)szerk: Top Gear S01-S12 70.19 GB (kedvenc magyar tor. oldalunkon van)
Nu, ehhez van felirat?! Sajna vegyesfelvágott az anyag, egyesével nem bírnám ki a felirat válogatást.[ Szerkesztve ]
Pixel 6a | Mégane 3 Gr.T 1.6 16V '14 | PUG 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html
-
hoffman_
veterán
Na! Keltsök mán életre a totyikot!
Ma este a TV6-on elvileg új évadot sugároznak - az eddigieket már vagy 3x leadták... Kíváncsi vagyok, tegnap láttam a reklámját először én is. Jó, hogy változott nem rég, és 11-kor lesz vége, de sebaj, Top Gear mindenek felett
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Jó sorozat, nekem az a rész nagyon tetszett amikor stig levette a bukóját
Meg azon röhögtem amikor az acdc énekeséről azt mondja hogy itt ez az ember akit nem ismer senki
Eredeti hanggal kell nézni, felirat meg van szinte mindhez ha kell a f...ratok.hu-n.
Várom nagyon a következő évadot. -
zoo8800
veterán
Üdv.
Neten, online lehet nézni valahol? Nincs kábeltévénk
rip and tear, until it is done
-
hoffman_
veterán
Neten vannak fent részek, elég sok, sőt talán az összes, direktbe nézhető és torrent is, de legjobb tudomásom szerint máshogy nincs - mármint online topgearTV nincs... De ráguglizhatsz, hátha, most én is megnézem, csak lassították a netem.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
veterán
-
zoli03
őstag
Na megnéztem az összes évadot. A 15. nem tudjátok mikor kezdődik?
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K-s gamer monitorral csap oda a Red Magic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akvarisztika
- ASRock alaplap A620 vezérlőhíddal
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest