Új hozzászólás Aktív témák

  • madrac

    őstag

    válasz norbiv8 #81939 üzenetére

    Igen. Még jómagam se tudtam azóta se elintézni!

    A blue-ról való számhordozási kálváriám folytatása:

    1 hete az egyik T pontban megkérdeztem, és nagy örömömre azt mondták, hogy a gép szerint 990 Ft-ba kerülök ha hordozok, de akkor nem kértem.
    Azóta többször is voltam ismét T pontokban a fővárosban hogy akkor megpróbálom újra elintézni, de vagy nincs hozzá sim kártya, vagy 4050 Ft-ért akarják megcsinálni, mert állítólag még mindig ez a régi utasítás van a gépben (Magicbook?!) és nem tudnak mit csinálni. Ez csak a bluemobile-tól való hordozásra vonatkozik, a többi szolgáltatótól hordozás rendben működik! Telefonos ügyfélszolgálat se tudott segíteni, ahova irányítottak az üzletben (visszahívást ígértek, ami még nem történt meg, telefonon nem akart újabb panaszt felvenni az ügyintéző valamiért erre, pedig kértem...), mert nekik állítólag több mindenhez van jogosultságuk, írásos panaszomra azóta se reagáltak. Ugyebár ennek normál díja 990 Ft kellene hogy legyen, mivel annyiba kerül az üzletekben a fix csomag. Egy vicc ez az őskáosz ami a telekomnál uralkodik!
    Egyik T pontban mondták, hogy még mindig hibásan 4050 Ft-os ár jelenik meg csak a blue-ról való hordozás esetére, és már jelezték ők is, de nem történt azóta se semmi.
    Illetve azért is óckodnak a folyamattól a T pontban, mert a leírás szerint a back office csoporttal egyszerre kell megcsinálniuk a folyamatot, de az ár akkor se stimmel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák