Új hozzászólás Aktív témák

  • Ákinard

    aktív tag

    Sziasztok!

    A helyzetem a következő: Van egy Motorola Defy+ készülékem, ami 1 hónapot volt a Cordon Electronics (régi nevén Cirma Hungary ) nevű bűnbarlangban. Ma kaptam vissza azzal a jelszóval, hogy nem tudják megcsinálni, nincs hozzá alkatrész. Ezt egy hónapig tartott kideríteni :(
    Adtak egy papírt, hogy a gyártóval egyeztetve javasolják a készülék saját készletből cseréjét.
    Mivel ennek értelmezése a cirmásoknak is külön segítséggel ment, gondoltam elmegyek a T-mobilba, hogy mondják meg mi a helyzet ilyenkor, és mi a teendő. Egy segítőkész eladót fogtam ki, aki tudta mi ez és mi a helyzet, azonban mondta, hogy alig van telefonjuk, de holnapra visszahív, és sorolja a választási lehetőségeimet .
    A probléma ott kezdődik, hogy magam részéről már szabadulnék az androidtól, és az iphone 6 megjelenése után (tehát záros határidőn belül) egy iphonet vennék. És most a kezembe nyomnának egy másik androidost. Ráadásul a defyt egy szuper akcióban (kb 50% off volt) vettem huszon párezerért, az eladó szerint pedig a vásárlási érték +/- 5000 -ért lehet nézelődni. Nos ennyiért most a galaxy young meg valami "huwaei" lótök van ami azért messze áll egy csepp por és ütésálló Moto deftől mind tudásban mind értékében, még ha az ára egyezik is.

    Kérdésem a szakértő urakhoz: mik a lehetőségeim? Egyáltalán milyen árat kell ilyenkor nézni? Én a motot egy 5000-es havidíjú csomaggal vettem most háromezer ft körül fizetek, nyilván nem egy árban mérik így a készülékeket.
    Tényleg nem lehet levásárlást kérni? Mert akkor inkább beszámíttatnám egy almába...

    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák