Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz zichie #36862 üzenetére

    Domino SIM-et többet is vehetsz egy évben, illetve ezekből a Quick SIM-ekből (hang vagy web) kvázi bármennyit aktiválhatsz (regisztrálhatsz) a nevedre, és ez független attól, hogy 7 vagy 60 napra szól az ajándék 1GB.

    Rison77
    Domino univerzális egyenleg nem tölthető át másik hívószámra (de a havidíjasok - kivéve mix típusúak - univerzális egyenlegéről lehet Domino-t tölteni).

    n00n
    Igen, 50% a kedvezmény.
    (régen 30% volt, de akkor olcsóbb volt a kedvezmény havidíja)

    kenny123 & club1
    Ahogy a blueye által linkelt HSZ-ben is írtam, igazából díjcsomaghoz rendelt tulajdonság, hogy engedélyezett e a VoIP, tehát míg nem váltasz díjcsomagot (vagy VoIP engedélyezett díjcsomagba váltasz), addig marad az engedélyezés. Logeeen, a Next S-ről is írtam már.

    Sir81
    Ellenőrizd az adatcsomagot is, hátha az nem aktív (alapból a Go!NapiNet tartozik a Domino Surf-höz, de míg tart a Surf keret, nem terhelődik a Go!NapiNet napidíj).

    zsírsámán
    És mik a további paraméterek? Új előfizetéssel? Ugyanannyi, mint másnak (kivéve ezt az akciót) Készülékváltással? Ügyintéző tud leküldeni emailben árlistát vagy a honlapon belépve láthatod. Illetve a konstrukciótól függetlenül a gyűjtött pontok beválthatók az árba vagy a kezdőrészletbe.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák