Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz StreetBizTO #33783 üzenetére

    szia,

    a sokadik javítás után kérhető a csere, de a jogszabály szerint csak azonosra történhet az, ha az nem megy, mert már nem árusítja a szolgáltató, akkor van lehetőség elállásra, és utána akár ott azonnal lehet vásárolni másikat - legalábbis lepapírozni így illene - az y200 viszont már kifutó, nem feltétlenül van miden üzletben raktáron, de az s3 mini még kapható egy ideig.
    olyan lehetőség van, hogy a sokadik csere után azt nyilatkozza, hogy nem kéri már a javítást, illetve az azonos típusra történő cserét új készülékre sem, mivel nagyon csalódott benne, hogy a sokadik javítás sem hozott eredményt - ez akkor áll meg főként, ha mindig azonos hibával javították -, ráadásul rengeteg kényelmetlenséget és időveszteséget okozott számára a sok garanciális ügyintézés is, annak sem akarja magát ismételten, sokadszorra kitenni, ezért elállási szándéka van.
    itt jegyzem meg, hogy a samsung garis futárt biztosít az s3 mini esetén is, emiatt gyors a garis ügymenet, ez ilyenkor mellettük szól, nem pedig az ügyfél javára billenti a mérleget.
    előfizetés, ráadásul hűségidő alatt nem egyszerű az elállás, de ha belemegy a szolgáltató - és a gyártói szerviz -, akkor lepapírozzák úgy, hogy ő csak annyit lát, kapott másik típust.
    fontos megjegyezni, hogy a jogszabály elég tágan fogalmaz ilyen tekintetben, tehát sokszor messzebb kell menni a szolgáltatónál, és még akkor sem egyszerű és biztos a dolog...

    tothl; nekem az minimum feltűnt volna a leírásban, amit korábban is írtam, hogy az opció más mobilinternet díjcsomaggal nem vehető igénybe, neked pedig már volt egy másik aktív, így ez biztos nem átláthatatlan.
    mivel csak a publikus díjcsomagok szerepelnek a bővítés leírásában, az sem lett volna hátrány, ha rákérdezel az illetékesnél, hogy nem publikus díjcsomag esetén mi a konkrét helyet, nem pedig vaktában nekiesni az aktiválásnak...

    [ Szerkesztve ]

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák