Új hozzászólás Aktív témák

  • heidrich

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenne Felétek 1 kérdésem :)

    Van egy 1 hónapos iPhone 5-öm T-Mobileos aminek sajnos nagyon gyenge a WiFi jelerőssége. Konkrétan házon belül ahol tökéletes a WiFi jelerősség, ingadoik a sebesség, fent a "pálcikák" is állandóan váltakoznak és sokszor van olyan, hogy le is vált 3G-re majd vissza. A hálózattal minden rendben van, próbáltam csatornát is váltani, más eszközök tökéletesen működnek (közte egy iPad 3 is). Volt korábban már iPhone 5-öm (másik készülék) ott sem volt probléma.

    Kérdésem az lenne, hogy nem tudom ki mennyire tapasztalt a T-Mobile szervizzel kapcsolatban de ha leadom a készüléket vizsgálatra akkor mekkora esély van rá, hogy esetleg kekeckedni fognak és azt mondják, hogy nincsen semmi baja? Mert ez eléggé olyan probléma, hogy környezetfüggő. Persze most ha WiFi router mellett használom akkor működik értelemszerűen.

    Most valamikor fogom leadni várom, hogy szóljanak a T-től, hogy ha hoztak vissza cseretelefont. Mert, hogy az nincs nekik másik én meg hétfő óta arra várok. :W (Szeged T-pont)

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

Új hozzászólás Aktív témák