Új hozzászólás Aktív témák

  • FireShadow

    senior tag

    válasz biker #2471 üzenetére

    de akkor számomra ez nem túl érdekes infó mert megnéztem a multhavi számlámat és megtaláltam ezt a részletes számla utsó lapján: "havi használati díjak áfa nélkül" címszó alatt, és abban tényleg minden kutyafüle bennevan..

    azért nem túl hasznos infó, mert: oké tudom hogy x sms-t küdtem, x percet telefonáltam de ök azt ugyis perc alapon nézik, szóval amit a telón látok az nem a legpontosabb de reméltem hogy ebböl a számból következtethetek erre, de nemigazán mert ott van a gprs calls, ami a részletes számla legalább 3-4 oldalát kitette és 10kbyteos egységekben nézik és szerintem elég furcsa módszer.
    És az is benne van ugye ebben a nettó egyenlegben, és ahhoz hogy tudjam hogy a beszéd hivásokkal hogy állok, ki kéne vonni az smsek árát meg a netet (=tudni kéne hogy mennyi az adatforgalmam).. és azt csak MB-ra pontosan látom és a lifetime összeget, resetelni nem szeretném.. jáhájj :D

    na majd kitalálok valamit..
    a részletesebb, számla elötti, alkalmanként fizetős egyenleginfó az miket tartalmaz? ott számolgatás nélkül is látom az adott hónap beszédhivásainak perc alapu összegét?

    [ Szerkesztve ]

    Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

Új hozzászólás Aktív témák