Új hozzászólás Aktív témák

  • jeffo

    tag

    A mai napon megjártuk egy vidéki Coop üzletben a mobil feltöltéssel, mert apám töltette fel a hétvégi bevásárlás közben, és a kasszánál először nem adott ki nyugtát a készülék, 2 perc után sem, így a boltos elindította még egyszer a feltöltési folyamatot. Másodjára már jött nyugta, és apám 3500 Ft-ot fizetett.

    Én meg itthon mondom neki, hogy valami nincs rendben, mert kétszer kaptam meg a visszaigazoló SMS-t, és így 3500 helyett 7000 Ft feltöltés ment a telóra. Mondom szóljunk a boltba, mert csak úgy illik, hogy jelezzük a hibát, apám fel is hívta őket telefonon. Azonban azzal jöttek, hogy az lenne a legjobb ha kifizetnénk a másik feltöltést is, vagy pedig majd beszélnek a szolgáltatóval, és keddre kitalálnak valamit (gondolom hétvége lévén nem tudták felvenni a kapcsolatot a T-vel).
    Hát most nincs erre pénzünk, illetve én nem is telefonálok olyan sokat, hogy kellene ilyen sok egyenleg, így felesleges a telefonon ennyinek lennie, vagy esetleg csak október elején fizetnénk ki, nem tudom addig el lehetne-e húzni a dolgot.

    Vagy arra gondoltam, a T-Mobile-al esetleg ha ők nem tudják, és megbeszélem, hogy vonjanak le az egyenlegből 3500-at, habár ha a bolt csinálja a feltöltést, akkor szerintem inkább nekik kellene a T-Mobile-al felvenni a kapcsolatot. Ahogy rákerestem neten, téves szám esetén ha nem adnak vissza pénzt, talán erre sincs megoldásuk, előfizetőbarátibbnak a Telenor-t írják, hogy az akár képes pénzt is visszaadni.

    Volt már valakinek hasonló esete, van ötletetek erre?

    Egy ismerősöm szerint várni kellett volna még a boltosnak, mert előfordulhat, hogy több percre is jön a nyugta, 2 percnél is többre. Persze ha ott lett volna apámnál a telefonom, akkor hallotta volna az sms-t, és elkerülhető lett volna, majd legközelebb odaadom neki, vagy én megyek, vagy inkább veszek valahol kártyás feltöltést, vagy a munkahelyhez közel van egy posta, inkább ott töltetem fel, hátha ott nem fordul elő ilyen, és ugye csak látom, hogy megjön-e az sms.

Új hozzászólás Aktív témák