Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz hr2 #10137 üzenetére

    Nézd, nem szerettem volna a lelkedbe gázolni, örülök, ha valaki ilyen lelkiismeretesen fizeti a számláit, szóval ezért bocsánatot kérek. De ugyanakkor Te is rögtön a T-Mobile-t hibáztattad, biztos "szar a rendszer", mert hiszen te nem lehetsz hibás... Nálam ez csapta ki a biztosítékot. Szerintem igazán belefért volna, hogy először utánaérdeklődj, mert mint kidrült, lényegében jogos volt az üzenet. A szolgáltatót természetesen nem érdekli, ki használja a hívószámot, a lényeg az előfizető/számlafizető személye, ha kismillió száma van, akkor is. Ha a bátyád nem fizet, Te is tiltva leszel. Pontosabban édesanyád minden havidíjas száma.

    Ami nem egyértelmű még számomra a leírásod alapján, hogy a bátyád akkor külön számlát is kap, vagy egybe kapjátok mind? Igaz ennek most nincs jelentősége. Amúgy ki lehet nevezni egy vezérszámot, és ha elmaradás van, a jövőben elsődlegesen arra a számra mennek az értesítések (automata hívás és SMS). Még egyszer írom, az üzenet nem neked ment, hanem édesanyádnak, nem a hívószámnak van elmaradása, hanem az ügyfélnek, de amíg nem állítotok be vezérszámot, addig a rendszer találomra próbálkozik, ha az egyik szám nem elérhető, akkor ugrik a következőre.

    dedike (#10139)
    Ha a hívószám nem számít, akkor lehetséges. ;)
    Amúgy gondolom most nem lenne mit kitenni a hamarosan kapható készülékek közé, ezért nincs kint a link.

    tjb007
    Már a múlkor is írni akartam, de kimaradt a sok válasz között, hogy a Like is rendelhető Webshopon, sőt most a Huawei U8500 és a move by T-Mobile készülékek Like díjcsomaggal 2000 Ft-tal olcsóbbak online mint személyesen (igazából minden díjcsomaggal olcsóbb 2000-rel, de ez a Like miatt van beállítva). Gondolom az tévesztett meg, hogy a Like díjcsomag leírásnál még csak a személyes csatorna szerepel.


    Hm. Egyben nem is lehet megvenni? :D

    kezdő
    A fentiekből következik, hogy Like-kal is ki tudod használni a WebShop árakat.

    tomi613
    Keresd elő a kiszállításkor kapott papírokat, azon rajta lesz a pontos dátum. Amúgy a valóság a kettő között lehet. Ha még aznap feldolgozták a rendelésed, akkor akár 4-étől is indulhatott a hűséged, tehát a rendelés feldolgozásának dátumától indult (így a 8-a, mint kiszállítási dátum már kizárt a hűség kezdeteként). Amúgy meg dedikének igaza van, nincs jelentősége a 18 hónap szempontjából.

    dokee78
    Az ügyintéző a normál áron tudja megrendelni a készüléket, de vannak esetek (főleg az utóbbi időben), mikor adminisztrátori felületen is az 5% kedvezményes árakat ajánlja fel. Ez egyébként hiba, de nem panaszkodunk miatta. :D
    Amúgy az aranykártya jelszót azért kell megváltoztatni, mert alapállapotú jelszóval nem engedélyezettek a pontbeváltásos tranzakciók. Más szóval azért kell módosítani a jelszót, mert csak. ;)

    Szerintem egyszerűen rendeld meg online, és előtte változtatsd meg a kártyajelszót:
    1. My T-Mobile >> Hűségprogram menüpont (bal oldalon a függöleges menüben)
    2. Kártyajelszó módosítás link (lásd a lenti első képen)
    3. Megjelenik a hívószám és meg kell adni a kártyajelszót, ami alapesetben a kártyaszám utolsó 3 számjegye
    3A. Megadod az új jelszót, 3 számjegy, nem lehet azonos, növekvő vagy csökkenő számsor.
    3B. Ha nem akarja elfogadni az utolsó 3 számjegyet, akkor ezek szerint már meg van változtatva a jelszó. Az "Elfelejtette a jelszavát?" link segítségével felül tudod írni a régit (kelleni fog a fizikai kártya is hozzá). Ha nem boldogulsz, ügyintéző tud segíteni (ha az ár stimmel, akkor a rendelésben is).

    Bár azt hiszem (mivel én inkább az admin felületet használom, így nem mondom biztosra), hogy a kártyajelszót nem is kéri majd a vásárláskor, a lényeg, hogy ne legyen alapállapotú a jelszó. Alább pár kép a folyamatról.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák