Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz bobsys #6369 üzenetére

    Holnap reggelig begepeled mind a haromba a hianyzo usereket azt mehet onnan tovabb a project. :) Ez AD vagy exchange project? Kell meg segitseg ? :DDD

    Hetfo reggel kimentem egy kis ceghez valami gebasz volt az eletromos halozarttal. Switch, nas, AP, 2 gepben a halokartya elkoszont.
    Furcsa volt, hogy egesz nap csorgott a telefon a masodik emeleten, de soha nem vette fel senki, vagy ha igen akkor is csak a hallo-hallooooo ment, gondoltam biztos a telefon rendszert is tonkrevagta az aram aztan nem haljak az ugyfelet.

    Menjek fel az emeletre, mert a doglott AP az emeleten van amit cserelni kell mindjart jon a tulaj is. Folmentem, hat egy egy mocskos nagy papagaj ult pont 30 centire AP mellett akkora karmokkal meg csorrel mint az oklom.
    Hat.... Ooooo, jonapot kivanok, elnezest a zavarasert en csak az AP-t..., meg nem moccanj, mert becsokizok, akkor inkabb megvarom a gazdadat. Kutyatol nem szoktam felni, de ez azert "meglepett".
    Azt mondjak, ha unatkozik a madar akkor telefon, autoriaszto, mikrosuto kesz a kaja jelzes, egesz nap, de ok mar meg sem halljak.

Új hozzászólás Aktív témák