Új hozzászólás Aktív témák

  • HummeRC

    senior tag

    válasz gurabli #19348 üzenetére

    Az általad linkelt cégnek a képzéseit csak akkor válaszd, ha a velük kapcsolatban álló partnercégeknél akarsz elhelyezkedni utána.
    Ők nem OKJ-s képzést csinálnak, a végén nem kapsz semmilyen bizonyítványt, amit utána itthon, vagy külföldön elfogadna bárki is.
    Ők a saját partnercégeik igényeire szabva képeznek leendő dolgozókat. Ez fel is van tüntetve a honlapjukon, valamint részben elmondják a videókban is.
    Amiért persze te fizetsz igen borsos árat.
    Ugyanez a lehúzás megy a Codecool és társainál, akik úgy tartanak oktatásokat, hogy arról a végén nem kapsz elismert papírt.
    Aztán ha mennél tovább a partnercégtől, vagy nem tetszik az általuk adott ajánlat és újra állást keresel, akkor megint ott vagy, hogy nincs semmi papírod amit beírhatnál az önéletrajzodba, pedig kifizettél egy csomó pénzt.
    Persze a tudást nem veszik el, az később is jó lehet, de akinek nincs semmilyen papírja, annak egyébként is kell ma már valami hivatalos képzés.
    Ha papír kell, olyat keress, aki legalább OKJ számos képzést tart. Vagy irány a főiskola/egyetem, akár levelezőn.
    Például tudom ajánlani a már korábban is linkelt Ruander-t, ahol rendes államilag elismert OKJ számos (és nemzetközileg elfogadott Europass) bizonyítványt adnak a sikeres vizsgák után.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák