Új hozzászólás Aktív témák

  • Reaper04

    aktív tag

    válasz rob210 #8679 üzenetére

    Van bent valami ...
    A csereperiódust tudom, de akinek nincs pénze teljesen újat venni, vagy fiatalat kevésbé kopottat?
    Bemegy a használt kereskedésbe, ott is azokat kapja meg amiket külföldről hoztak be (mert náluk "betartják" a 5-6 évente cserét és vesznek újat mert megtehetik.) és jópár évesek.

    Amúgy csak felvetettem az eladás lehetőségét hátha valakit érdekel itt. Most vettem meg ezeket épp ma hozta a futár becsomagolva. Kibontottam látom hogy szép meg minden (a víz csodákra képes) + be van firkálva a futófelület mint az eredetinek.
    7+ milivel vettem őket, de mire ideért (szállítva, csomagolva) 5-6 lett belőle, lemértem. Ráadásul a korának is újat írtak, erre meg ...úgy ahogy Te is mondod korosak már.

    Mondom király, de jó hogy ennyire korrekt kereskedők vannak. Ekkor írtam ide.
    Mostanában meg nem bírtam magammal és visszahívtam, elmondtam a problémám:
    "Ne már, de hát az úgy is jó." meg a "most az az egy-két miliméter?" "nem öreg az még".
    A korával végül is nem is volt bajom, de a profilmélységért harapok.
    ( máshol ugyanennyiért tényleg 7 miliset kaptam volna, csak ez nyerte el a tetszésem még is csak elég sok teszt győztese lett, kiváló gumi)
    Mondtam hogy kérem vissza pénzem, erre jó küldjem vissza saját pénzemen. Nah persze, azt megnézhetik, közöltem na ne már hogy megrendelek valamit, nem azt küldik, és még én szállíttassam vissza a saját költségemre. Erre mondta oké, most az a 4000 ft nem oszt nem szoroz akkor küldjem vissza és ők állják a futárt.
    Felhívtam a futársrácot aki hozta, hogy jöjjön vissza érte.
    Megbeszéltük, jön érte. Úgy hogy már nem aktuális a "hirdetés" :)

    Tanultam az esetből, legközelebb jobban odafigyelek, bár a hirdetésben nem az szerepelt amit kaptam. Pedig kérdeztem is az adatokat. :F Így nehéz résen lenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák