Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz Tom1939 #85915 üzenetére

    Ha siman villany modban hasznalom, akkor ilyen 80km/h kornyeken valt a masodik villanyos fokozatba, nem neveznem rantasnak, de ott eszre lehet venni, hogy ott valtott egyet.
    Amibol az is kovetkezik, hogy a tobbi valtast lenyegeben nem venni eszre normal hibrid uzemben. Ha megyek 100-al palyan s elozeshez nyomok egy nagyobb gazt, akkor kicsit erezni a visszavaltast, de ez talan nem meglepo. De szerintem aranylag gyorsan kapcsol, nem kell sokat varni visszavaltasra sem. Nincs osszehasonlitasi alapom mas automata valtokkal, erzesre en ezzel teljesen elegedett vagyok. Mivel villany inditja, ugyanugy lehet vele kuszni ha leemelem a labam a fekrol (de ki is lehet kapcsolni ezt). De nem rossz, ilyen araszolasnal / tolatasnal eleg csak fekezni, 'gazt' ad magatol.

    Sokat nem megyunk vele mondjuk, most kerult bele 1000km ket ho alatt, es foleg villany modban megy, kisebb varosi szakaszokon (vagy elovaros 50-70km/h). Eddig egyszer tankoltam, es meg mindig fele folott van a tank. Igy par litert eszik 100on es talan 15kWh aramot, de delutan megnezem mit ir. Mentunk mar autopalya tempot is villannyal, nyilvan az nagyon meriti.

    Csomagter sajnos kisebb igen, kb sikban van az ajto peremevel s talan 430l, bar errol is lattam eltero infokat. A belsoegesu verziok 100l-el minimum nagyobbak, melyebbek. De a hetkoznapokra igy is eleg / jol pakolhato, nagyon hosszu utra meg van tetoboxunk.

    Juniusban lesz hosszabb utunk (1000km+ ), no arra kivancsi leszek ott mit fogyaszt, ott sokat nem fog segiteni az aksipakk (sot, inkabb hatrany mert cipelni kell azt is, 1700kg a kocsi), na ott fog enni rendesen szerintem :D

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák