Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz eTrade #64901 üzenetére

    Ha láttad a TC új műsorában a törött Scenicet a kommentekben/YT videó alatt ott is szét van fikázva a szar francia. Az sebaj, hogy 5 csillagos töréstesztje volt annak idején, meg eleve egy autó nem tehet róla, ha valaki borulás után még újjá varázsolja, de azért is a francia a szar.
    Ezek nagy része simán csak idióta meg első autós félig anyuci/apuci szoknyája alatt élő kretén (nem nagycsaládos), a legtöbb kommentelő annál a Scenicnél is idősebb, fapadosabb és még javítás nélkül is kevésbé biztonságos autóban ül, de ugye köpni mindenre lehet sőt kell, a szomszéd tehene is dögöljön meg, de még a szomszéd is.
    Nagyon erős a japán és német autó imádat, fanatizmus, mintha azok valami kurvajó felsőbbszintű teremtményektől lennének. Pláne mikor lelakott BMW, Merci, Audiról van szó vagy Passatról, mikor ezekben a kütyük fele nem működik, check engine, airbag, ABS, service, oil change, fél órát kell tekertetni mire beindul szóba se kerül, természetes velejárója. Francia autóban nem kapcsol fel az egyik beltérvilágítás: fos francia. Ugyanez megy az olaszokkal is.
    Az emberek hülyék mint a f#sz, ennyire egyszerű. Továbbá nagyon erős a felvágási kényszer, a magamutogatás. Ha a Kia az emberek fejében menőbben néz ki, terpeszkedőbb az utakon, lenyomható vele a bárki, akkor semmi nem számít a Kia fog kelleni nekik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák