Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    végre beletettem a lagunába a 2 hete felújított önindítót és jelentem ég és föld a különbség a kettő között! megszünt az indítózás közbeni fordulatszám ugrálás, a másodperc töredéke alatt beindul az autó, csendesebb is az önindító, hallik, hogy nagyobb fordulaton dolgozik! hihetetlen, hogy ennyi volt a baja, pöccre röffen, 10x próbáltam, 10x pöcc-röff semmi gonddal! a régi önindítónak tengely irányba tud mozogni a tengelye, valszeg kapott már az élettől, egy másik bontottat vettem, azt rakattam rendbe, hibátlanul teszi a dolgát!

    kb 1,5 óra alatt sikerült kicserélni, ebből kb 1 óra aktív ku**aa**ázással telt, annyira minimális hely van az önindítót és a csavarokat kiszedni, hogy leszívtam magam párszor, mire sikerült a cserebere! vérbeli szívás volt, de megérte!(akkor voltam hülye, mikor darabokban volt a motor majd 2 hónapig és nem vittem el egy villamoshoz az önindítót, működött, de mint egy terménydaráló amibe kő esett olyan hangja volt...)

    szóval örömbódottá, ha jól viselkedik a verda, akkor nyáron kap egy teljes külső renovációt!

    u.i: ha valakinek nehezen indul a vasa és levegősödésre utaló tünetei vannak, attól még bőven lehet önindító baj, nekem is szerintem indítózáskor az önindító picit zárlatolt, azért ugrált kínjában a fordulatszám mérő, valamint indított úgy, mintha az akku gyenge lenne...... tehát ilyen alapvető mechanikai gond is tud elektronikai tüneteket produkálni, amiből azért renault tulajoknak akadhat bőven gondjuk......

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák