Új hozzászólás Aktív témák

  • Füge007

    senior tag

    A 195/50 R15 gumi simán elfér egy clio II alatt, ez a gumiméret még elmegy, ne feledkezzünk meg, hogy a gyári is mostanában /65 tehán nem annyira veszélyesen peres. Ha kátyut kapsz bármilyen felnid van vége. Sajnos az előző autómmal kaptam egy komoly kátyut a Dezent felnim kettényílt. Pedig a Dezent nem egy gagyi kategória, én csak ajánlani tudom, aki felni vásárlás előtt áll. Sajnos a legjobb gyógyír a megelőzés. Amikor pl Németországból hazajövök mindíg sírhatnékom van a magyar utaktól. Mindenfelé találuk életveszélyes szakaszokat, mindenki középen megy, mivel a két szél járhatatlan. Nem tudom kinek a felelőssége, de ez nem is ide tartozik. Mindenesetre megdöbbentő :F

    Az extrém peres gumit sajna kishazánkban el lehet felejteni. Hacsaknem van pénzed cserélni, illetve futóművet javítattni.

    Hogy a Renault milyen, nos igen vannakl hibái ugyanúgy mint az összes hasonló típusnak. Szervízes szemszögből a Twingót látják a legkevésbé, ő szinte csak kötelező szervízen, illetve ha törik. Sajna a többi típus gyakran látott vendég. Az új modellek esetében jelentős javulást várnak a fúzió eredményeként, a szervízes ismerőseim szerint a Japán mérnökök munkája már érződik a kocsikon, futómű, váltó, motor. De természetesen messze menő tapasztalataik nincsennek, mivel az új típusok még nem futottak sok kilómétert.

    3 Renaultom volt 11, Twingo, jelenleg Clio II sajna erre már jóval többet költöttem, mint a két elődjére összesen. De ilyen a világ, a gyáraknak érdeke a "fogysztói" kocsit gyártása! Ne használd 10 évig, mert, akkor nem kel el az új típus. De majd most át kell ezt a szemléletet alakítaniuk, ha piacon akarnak maradni. Reméljük ebből a helyzetből mi mint vásárlók fogunk kikerülni nyertesen.

    Füge

Új hozzászólás Aktív témák