Új hozzászólás Aktív témák

  • tresh

    addikt

    válasz Coyot #17222 üzenetére

    Röviden méret/kor / ár függő

    Astra: az 1.4 16v motorral szerelt remek választás lehet mind motorikusan (láncos hajtás 90LE) és még az olajat se eszi ki mint az 1.6 os társa ugyan ebben a típusban a beltér németesen fapados és ami ebbe az árba mozog amit írtál majdnem mindben min 200k belement már (ez is jelzi nagyon jó motorja van).

    Golf IV: csak régi 1.9 TDi vel venném az 1,4-1,6 gyenge és leeszi a gatyádat is városba..előnye rengeteg alkatrész egész jó árakba...nem rossz gép de ebbe az árkategóriába még benzinesből is necces a használható darab szerintem.

    Swift: relatív de fiatalabb példányokhoz juthatsz nagyon jó áron 2005 körüliekhez.. összességbe nem tudok mit mondani róla tényleg nem rossz igénytelen autó de nekem még mindig nem a zsánerem főleg mert még mindig nem hiszek a biztonsága terén (bár tény az se rossz már ezeknél ) ha fontos hogy új legyen és így nagyobb eséllyel ülsz jó állapotú autóba akkor egyik legjobb alternatíva.

    Clio: sok bojrészer van az 1.4 16 v vel szerelt verzióból is mert megy mint a golyó és a fogyása is baráti ( nálam anno amikor hajtottam egy 2 hétig 7-7,5 klímával de haladósan :) ) Beltér szerintem ismerős előtted és a kényelem is talán a golf tudja felvenni vele a versenyt a másik 3 ból.. ami biztos hogy nagyon eltalált motorja van és megvételnél a sagem/valeo trafókat kukába kell vágni ( jó alku pont a kerekedőnél ha még nem cserélték )

    Hirtelen ennyi jutott az eszembe clio vs swift be gondolkodnék :)) Ja és mielőtt valaki a torkomnak ugrana saját személyes véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák