Új hozzászólás Aktív témák

  • Chapel

    addikt

    válasz Mercutio_ #3594 üzenetére

    Erre csak annyit mondok h jóban vok vele személyes és éppen Ő az aki 40D-re beszélt rá...volt neki több illetve szervízes szal tudja miről van szó.

    igaz amit írsz h nem számít a gép...részben!

    Pl. tele az tele,minőség is....szal hiába baromi pro az ember záridőt,fényerőt,élességet nem tud adni tehetségből....csak is vassal.

    Ha nem lesz érdeklődés a kit-em iránt, akkor max elmegy az 55-300 (az tuti) és beinvesztálok egy 70-200 2.8-ba (ha rendezvényezek). Ha pedig mégis a magam kedvére lövök, akkor pedig egy 120-400 HSM. Amiről vegyesen olvastam jót-rosszat, szal fene tudja.
    A gond az, h hosszútávon ff lenne a cél,de ha elkezdek költeni pentaxra még komolyabba,n akkor az simán szívás hiszen pentaxnak nincs ff gépe, jövőben nem is lesz és obiparkja meg aztán végképp nincs hozzá sajnos.

    Szten: tudtam h érzékenyen fog érínteni a dolog :K Nem MarkII a cél de a videó módon kivül nem sokkal több az a k7 mint a 40D...viszont újjonan +180k az ára...ez irreális akárhonnan nézem,illetve nem hinném h 200-250-re fog lemenni rövid időn belül :(

    Tudom, h végtelenségig lehet hozni az érveket, miért hülyeség ez,de megszületett a döntésem :) Illetve úgy emlékszem igencsak bejött a canon mark II Neked is... ;]

    [ Szerkesztve ]

    Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

Új hozzászólás Aktív témák