Hirdetés
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoszmester
tag
válasz Viktor0610 #101779 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
atoszmester
tag
válasz Viktor0610 #101685 üzenetére
Szia Viktor!
Azt lehet tudni, hogy a "régi" OtthonNet Pro előfizetők miért nem kapják meg a Bárhol szolgáltatást? Lesz rá később lehetőség? Valamint hűséggel együtt át lehet menni az új OtthonNet tarifára hogy én is megkaphassam a Bárhol szolgáltatást?
-
atoszmester
tag
Sziasztok!
Yettel TV-t nézem a hozzáadott TV Box-szal. Pár napja megjelent a TV bal alsó sarkában egy Biztonsági üzemmód felirat. Tudja esetleg valaki hogy mi ez és hogy lehet eltüntetni?
-
atoszmester
tag
válasz szaboi6512 #97676 üzenetére
Ugyanez a helyzet nálam is...
-
atoszmester
tag
válasz Viktor0610 #95982 üzenetére
Köszi a választ, de nem TV-re szeretném feltelepíteni az új alkalmazást,
hanem az Apple TV-re (médiabox).
Arra vajon van alkalmazás? -
atoszmester
tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy az új Yettel TV szolgáltatás csak TV Box-szal működik TV-n?
Mert a jelenlegi televizióm Apple TV-vel van összekötve és arra van alkalmazás.
Mivel 2 db TV van a háztartásban, nem szeretnék 2 db TV Boxot igényelni. -
atoszmester
tag
válasz Viktor0610 #69472 üzenetére
Így van ahogy írtad. Időközben hazaértem, beléptem a fiókomba és meg is tudtam rendelni.
Köszönöm a segítséget!
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Van egy Hipernet Home L előfizetésem és erre szeretném még pluszban az éjszakai 100 GB-ot igényelni. Mivel már nem árulják a sima Hipernet Home-ot, így szerintetek lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
atoszmester
tag
válasz atoszmester #69229 üzenetére
Időközben magától megjavult a MyTV, most működik az AppleTV-n keresztül.
-
atoszmester
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnél kérni. MyTV előfizetésünk van, 2 db Apple TV-nk és ezeken keresztül nézzük a TV-t immár több mint 3 éve. Nagyon elégedettek voltunk idáig, de 2 napja ha megnyitom az alkalmazást, mintha be akarna lépni és visszaugrik. Azt hittük a karbantartás miatt van, de ma reggel se jó. Android-os telefonomon működik a MyTV, sőt a Samsung TV-re feltelepített alkalmazással is, csak AppleTV-n keresztül nem. Elvileg nincsen újabb frissítés hozzá, adatmennyiségem is van bőven, szóval nem értem mi a gond.
Másnál működik rendesen az AppleTV?
-
-
atoszmester
tag
válasz 4Grider #60900 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek!
És akkor mi van, ha nem kötök semmi hűséget, lejár a 2 év és használom ugyanígy tovább?
Mivel nem változtatok, elvileg maradna kéne mindennek, kivéve hogy drágább lenne a szolgáltatás.Most jut eszembe, az meg azért gáz, mert ha nem kötök hűséget, akkor nem jár 3500 Ft kedvezmény, azaz mindenképpen bukom a Családi MyTV csomagot.
Jól gondolom?[ Szerkesztve ]
-
atoszmester
tag
válasz radio100jozs #60892 üzenetére
Hasonlót szerettem volna kérdezni én is, talán Viktor tudja rá a választ. Nekem is Hipernet 100 GB-os csomag van, a 3500 Ft-os kedvezménnyel, Családi MyTV csomagra felhasználva.
Ami megszűnt azóta és az új csomagokat már nem lehet beletenni a kedvezménybe.
Az lenne a kérdésem, hogy ha szeretném ugyanilyen konstrukcióban folytatni, akkor mindenképpen kell kötnöm hűséget hogy megmaradjon a Családi csomagom, vagy pedig a hosszabbított Hipernethez már nem jár az hogy belefoglaljam a már megszűnt MyTV csomagot?
Remélem érthető volt a kérdésem[ Szerkesztve ]
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Hipernet Home L csomagom van és vettem hozzá régebben egy adatmegosztót és azt az otthoni routerben használom, tökéletesen működik. A fő kártya pedig a Telenortól kapott Huawei MiFi-ben van, ez is rendben működik. Azért van így és nem fordítva, mert külföldön nem lehet használni az adatmegosztót.
A napokban tervezek venni egy dual SIM-es telefont és a fő kártyát ebbe tenném bele. Visszaolvasva a topikot, ha jól értelmezem, akkor miután betettem a telefonba a SIM-et, az APN-t átállítom net-re és úgy működni fog? Ha pedig vissza akarnám tenni a MiFi-be akkor csak visszatehetem, mivel a router is net APN-t használ.
Jól gondolom?
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Hipernet Home L előfizetésem van és eddig a 3500 Ft-os kedvezménykeretet felhasználtam a MyTV Családi csomagra, ami ugye 3490 Ft. Láttam, hogy tegnaptól megújult a MyTV és elgondolkodtam rajta hogy meg kéne rendelni a Max csomagot, ami pont egy ezressel lenne csak drágább. Viszont azt már nem látom a Telenor honlapján hogy erre az új csomagokra is fel lehet-e használni a kedvezménykeretet. Pórul járni meg nem akarok, mert ha lemondom a családi csomagot, utána már nem tudok visszalépni.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy az új MyTV csomagokat is fel lehet használni a kedvezménykeretbe?
Nagyon nem mindegy hogy csak egy ezressel lenne drágább a számlám vagy pedig a teljes, 4490 Ft-os árral. -
atoszmester
tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni. Pár napja vettem egy Hipernet Home L 100 GB-os csomagot Apple TV-vel és MyTV családi csomaggal, azaz teljesen kihasználom a 3500 Ft-os kedvezményt, de most nem is ez a lényeg.
Itt a fórumon olvastam az adatmegosztó SIM kártyáról és ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem.
Ha megveszem 641 Ft-ért és beteszem egy telefonba akkor csak simán bekapcsolom a telón a mobilnetet és azzal netezek akár 100 GB-ot (feltéve ha otthon semmit se használok) a törzskártya terhére? Azaz akkor nem kell cipelnem magammal a csomaghoz kapott hordozható Huawei routert, csak elég a telefon? Mert így akkor vonaton tudnám nézni a MyTV-t, meg böngészni sok-sok GB-ot.Vagy pedig mindenképpen egy MiFi-be (vagy USB stickbe) kell beletenni ezt az adatmegosztót és wifin keresztül tudom használni? Viszont így akkor cipelni kell magammal ezt a kütyüt is.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest