-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
válasz kenikolo1 #67304 üzenetére
A kép alapján, amit beszúrtál, az sms és az aktiválás között 2 perc telt el.
Én is tegnap aktiváltattam (első szóra megtették), aztán kerestem rá erre a topikra. Nekem még most sem aktív, viszont a my.telenor oldalon az előfizetésemhez (Hello Data Start) tartozó szolgáltatások módosításánál, eltűnt a VoLTE kapcsolási lehetőség, ami ugye alapból inaktív volt.
Jelenleg a Telefonszámhoz tartozó aktív szolgáltatások között sem szerepel, hogy a VoLTE be lenne kapcsolva.Elvileg 72 órán beül kapcsolják, de kétségeim vannak. A készülék nekem is Redmi 5 Plus, a tárcsázóba írt erre vonatkozó direkt kód alapján a VoLTE be van kapcsolva a készülékemen, azóta többször újra is indítottam.
Este még a készülék beállítást is lekértem sms-ben, de arra sem történ semmi eddig a percig.[ Szerkesztve ]
Tech-No-Logical World.
-
tomp
félisten
válasz kenikolo1 #69784 üzenetére
Ha a Xiaomi PS+CS regisztrációt futtat le LTE Only módban is akkor ez a mód a legjobb. Itt a telefon nem nézi a 3G-t.
A OnePlus LTE Only módban sajnos csak PS regisztrációt végez(modemként regisztrál) de ott nincs VoLTE.(csak a telenornál nincs) Így én először LTE/WCDMA módot szoktam használni amíg meg nem jelenik a VoLTE jelzés. Ha megtörtént akkor kapcsolok LTE Only-ra. Szerencsére a 7-es modell szériánál nem dobja el a hálózatot ha LTE Only-ra kapcsolok.
-
tomp
félisten
válasz kenikolo1 #69804 üzenetére
Akkor a Xiaomi is PS regisztrációt(mintha egy mobilstick/modem lenne) hajt végre a hálózaton LTE Only módban. Ott pedig sajnos nincs VoLTE. Pedig a másik 2 nagynál van...
Nálam ami esetleg problémás lehetne, hogy ha LTE Only módban elmegy a VoLTE valami miatt akkor nem jön vissza mivel ugye ebben a módban a hálózat nem adja ki a VoLTE ip-t. Viszont a meglévőt nem dobja el. Igaz ehhez kell a Snapdragon 855-ös SoC és a benne lévő 4G modem. -
tomp
félisten
válasz kenikolo1 #70364 üzenetére
Ez inkább előfizetői hálózat menedzsment bugfix. VoLTE-n nem tud lassabban menni a net ha van térerő mivel aktív VoLTE hívásnál nagyobb erőforrást kapsz a cellán azaz gyorsabb lesz a net is. Ha a menedzsment bugos na akkor nem kapsz erőforrást. De egy melletted álló Telenoros akinél nem bugos tökéletes a sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...