Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz szaboi6512 #69581 üzenetére
Eddig az otpnek adtad ki, most a barionnak. Velük szerződtek, gondolom kedvezőbb feltételekkel.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz szaboi6512 #69574 üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Gubu0101 #69528 üzenetére
Voltam nyaralni görögben, horvátban, olaszban, nem volt 100 perc. Ingyenes volt kintről, korlátlanul magyar számot hívni. Ha az utóbbi 4 hónap több mint 50%ában többet használod kint, akkor kell fizetned.
Pont ez a lényege az eltörölt roaming díjaknak eun belúl, hogy ugyan annyiért tudj telefonálni, mint itthon.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz simpley #69521 üzenetére
Mit jelent pontosan a Méltányos használat az 1-es roaming díjzónában?
A visszaélésszerű vagy nem rendeltetésszerű használat megelőzése érdekében a Telenor az alábbi méltányos használati feltételeket alkalmazza a hang-, üzenetküldés (SMS, MMS) és adatszolgáltatások használatára vonatkozóan az EU-ban valamint az 1-es díjzóna más országaiban:
A Szabályozott Európai roaming díjszabás az Előfizető életvitelszerű magyarországi tartózkodása és az 1-es roaming díjzónában történő időszakos utazása esetén vehető igénybe. Ehhez kapcsolódóan a Telenor minden előfizetésre vonatozóan két kritérium teljesülését vizsgálja, a megelőző 4 hónap mobil használati adatainak tekintetében:
1) Tartózkodási kritérium: életvitelszerű magyarországi tartózkodásnak az minősül, ha az Előfizető a hívószámát a vizsgálatot megelőző 4 hónap vonatkozásában túlnyomórészt (több mint 50%-ban) belföldön használja.
2) Forgalmazási kritérium: a belföldi és a 2-3-as roaming díjzónában együttesen bonyolított hang-, SMS-, MMS- és mobilnet forgalomnak meg kell haladnia az 1-es roaming díjzónában bonyolított hang-, SMS-, MMS- és mobilnet forgalmat.
Amennyiben a fenti kritériumok valamelyike nem teljesül, úgy az adott előfizetés adott típusú forgalmára (indított hanghívás, hívásfogadás, SMS, MMS, mobilnet) többletdíj kerülhet alkalmazásra az EU-ban és az 1-es roaming díjzóna más országaiban történő barangolás során. További részletek.Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz simpley #69521 üzenetére
Az EU-ban és az 1-es roaming díjzóna országaiban történő barangolás során többletdíjak akkor kerülnek alkalmazásra, ha:
a méltányossági feltételek nem teljesülnek, vagyaz adatforgalmazás mértéke meghaladja az adott tarifacsomaghoz vagy kiegészítő adat szolgáltatáshoz tartozó EU-ban felhasználható adatkeretet.
Többletdíjak 2019. július 1-től (bruttó):
hanghívás indítás: 13,13 Ft/perchanghívás fogadása: 4,43 Ft/percSMS-küldés: 4,11 Ft/SMS MMS-küldés: 8,21 Ft/MMS adatforgalom: 1,5 Ft/MBNobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #69519 üzenetére
Jaa, akkor félre értettem. Viszont annyira nem nehéz megtalálni, akár google is segít.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz simpley #69515 üzenetére
Az E-Komfort csomag igénybevétele és feltételei
Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért egyes tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe.
E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheted igénybe. A csomag megtartásához számládat – az azon feltűntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: my.telenor.hu oldalon, illetve a MyTelenor vagy a Telenor Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül.
Amennyiben ezeket nem valósulnak meg a következő havi számládon kiterhelésre kerül a csomag nem teljesítésének díja Telenor Blue+ XS tarifacsomag esetén 300 Ft, Telenor Blue+ S, M, L, XXL tarifacsomagok esetén 1000 Ft.Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz simpley #69515 üzenetére
Nem jól kérdezett. Amit mondtak arra vonatkozik, ha a csomagban lévő perceket lebeszéli, amit felette beszél pluszban fizetni kell. Az, hogy ha e számlát kér, de nem annak megfelelően fizet, ezért pluszt számláznak, az más.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz fant0mi #69492 üzenetére
Cellmapper. A két drótnak nincs jelentős hatása? Ez így szerintem nem igaz, autóval vasúti átjárónál állva is bezavar. Nekem tömegközlekedéssel szerencsére kb 20 éve nem sok tapasztalatom van, de vasúti pályák melletti országúton, autópályán ha van térerő, akkor ott a vasúti kocsikkal lesz a baj.
[ Szerkesztve ]
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz simpley #69464 üzenetére
13-14 órákat melózok én, is hajnal 2-4 között kelek, napi 3-700 km-t vezetek, pakolok stb. Értem, hogy megkérdezed, kapsz rá választ, és pár nap múlva megkérdezed újra, kicsit más szavakkal, és ezt játszod hónapok óta. Na ezt viszont nem értem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz simpley #69456 üzenetére
Nem pörögsz semmin, de nyár óta kérdezed, menj a Vodához vagy maradj, már aláírtad a hűséget, de tuti jól döntöttél-e, mi lesz ha a tulajdonosi kör változik, nem e szívás lesz. Már nyáron is feszült voltál. Téged nem zavar ki a tulaj, de eltörölték a hűséged menj-e a Vodához, jobb-e a Voda. Nem jobb, de menj-e. Hónapok óta ezen rágódsz, bizonytalan vagy minden másban is? Mindenhez kell a megerősítés? Ilyen sűrűn. Basszus, ha nem tetszi k a Telenor, menj át a Vodához, utána a T-hez, Digihez, O2höz, Windhez stb . . .próbálj végig mindent.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz simpley #69454 üzenetére
Ez oké, de egy, ki a f@szt érdekel, kettő miért pörögsz mindig ezeken, három jövőbe látást, vagy titkos belsős infókat vársz egy nyilvános fórumban folyamatosan. Komolyan nem értem, hogy miért van napi 10 kérdésed arról tuti jól döntötéle hogy hosszabbítottál, mündennap meg kell téged ebben erősíteni? Két évig? Add ide a számod, fizetem az előfizudat és menj át a román Digihez.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz szaboi6512 #69375 üzenetére
Akkor nem kell hozzá nyugágy? Egyébként nem várni kell hanem nyomni újratöltést az oldalnak.
Egyébként minél gyorsabb? Senki nem írt időt. Lehet neked 10 mp gyors, másnak lassú.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz szaboi6512 #69370 üzenetére
Ügyes vagy. Akkor olvasd el újra azt, amire válaszoltál. Mert my telenor oldalt én böngészőből nyitható weboldalnak értelmezem.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz IntelKiller7 #69353 üzenetére
Az oké, hogy vett másikat, de ha azt nem az előfizujához, hanem külön, akkor még lehet rajta hűség.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz IntelKiller7 #69349 üzenetére
Kell hozzá a tulaj. Meg az is fontos, hiába lett egy összegben kifizetve, hogy előfizetés mellé vették-e, és lejárt-e a hűség idő.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz nyisziati #69242 üzenetére
Az árak pedig csökkentek, publikus tarifák ára ment le, közben nőtt a szolgáltatás tartalmuk. Gyorsul a net. Persze csökkenhetne gyorsabban a díjazás, lehetne gyorsabb a fejlesztés, csak ha a befektetők nem kapják meg a fizetésüket, kiveszik a pénzüket, és még ennyi fejlesztés se lesz.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Somatom #69180 üzenetére
Nem kell közgazdásznak és jogásznak sem lenni, persze, mindenki ért mindent, de egy leírásban egy linket nem találnak meg, a googleben keresni nem tud az emberek minimum fele . . . Értjük a szitut persze. Azért szerintem a Digit sem kell félteni.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #69176 üzenetére
Nem várok semmit. Itt mindenki zseni, de alapvető dolgokkal nincsenek tisztában . . .
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz trec12 #69173 üzenetére
Persze, 4K jó ár lenne, de volt aki írta havi 2000 is sok lenne, neki feltöltős kellene évi 10K alatti költséggel. Ezt várják, ha meg nem lesz szidják majd a Digit is, azok akik most sajnálják, és a többi a szemét. És igen, várjuk ki a végét, nem kell ész nélkül menni és fikázni a többi szolgáltatót. Azt sem tudjuk pontosan mi történt.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz trec12 #69171 üzenetére
Egyik cég sem tiszta, és mint írtam ez az ügy sem hiszem, hogy ennyire egyszerű, mint itt sokan gondolják. Már írtam a Digis topicban is, hogy örültem volna én is ha nyernek, és ha lenne verseny. Sokan szidják a Telenort ész nélkül és istenítik a Digit. Ami szerintem hülyeség. Mindenki az 1000 Ft/hós meg olcsóbb tarifát várja a Digitől, aztán ha véletlen kicsit drágább lesz, majd mindenki őket szidja.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #73820095 #69168 üzenetére
A Digi trükközése, hogy nem a Digi Kft indult a pályázaton, hanem a holland anyacég, az persze nem gáz. Igaz? Ami pont amiatt volt, mert tudták nem tiszta a cég . . . Trükközik, próbálkozik ám itt mindenki mindennel. Nem fekete és fehér ez.
-
sfdrakex
nagyúr
Mostmár menthető a mytelenor appban is a bankkártya.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz 4Grider #69056 üzenetére
Ne is mond, épp most mondta a feleségem van koleganője aki pesti, 1es körzetes számot se mer felvenni . . . Pedagógus. Sok kamu szar miatt van ez, hogy felvenni se merik, mert sokba kerül. Az ilyeneknek hiába magyarázod, hogy fogadni a hívást nem kerül pénzbe.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz zsida.kornel #69013 üzenetére
Nem került tiltásra a kártyád?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz simpley #68999 üzenetére
Viktor majd jön, és elmondja a tutit. Az mindegy, hogy egyben tölt kúnt fél évet, vagy 1 hónap itthon 1 kint, vagy egy nap itt, egy nap ott. Ha a szolgáltató által megadott időnél többet tölt kúnt, plusz díjat számlázhatnak.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Somatom #68907 üzenetére
Mindig lesz mit fejleszteni. Akkor a tulajok soha ne keressenek semmit? Tudod mennyit költöttek fejlesztésre? Nem . . .
Tipikusan az a hozzáállás, hogy én keresek két ezret a tulaj tuti keres 50 ezret, pedig szét oszthatná nekünk is . . . Ja, csak az ő pénze van a cégben, ő kockáztat.
Írtad, több cégben is voltál tulaj, gondolom a kamionozást már csak hobbiból csinálod, ingyen, a cégeidből annyi pénzed lett.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Somatom #68887 üzenetére
Nem azért tesz valaki milliárdokat egy cégbe, hogy évről évre csak tolja bele a pénzt, hanem azért, hogy haszna legyen rajta. Akinek nincs cége, mindig elmondja, hogyan lenne ő jobb, és ha lesz neki, durvábban megy a profitra mint akiket szidott . . . Meg kell találni itt is a középutat, forgatni kell a haszonból a fejlesztésekre, de a tulajoknak is kell csengetni.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz snooze #68752 üzenetére
Múltkor megnéztem. RTL Most nálam is eszi a Telenoros netet. Eddig nem néztem, ritkán használom, és a net a Digis kártyáról megy általában. Csak a Digis kártyát kölcsön adtam. Szóval a hiba szerintem nem csak nálad van. Blue+ L csomagom van.
-
sfdrakex
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Farming Simulator 25
- Super jelzővel turbózza fel az Orint az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Phantom Thread (Fantomszál) eredeti poszter bekeretezve 27 in x 40 in (69 cm x 102 cm)
- DOMYOS EL520 Elliptikus tréner, áramforrás nélküli
- Wireworld Luna 8 Audio Interconnect RCA kábel 1m
- Corsair RM750X (2021) White 750W-os Gold minősítésű tápegység - sok magyar garanciával! -
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest