-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ksix
tag
Az biztos, hogy az olyan flottáknál, ahol a te neveden van a szám, ott működik az app is, minden funkciójával együtt. Hogy a te helyzetedben a flotta adminnak kellene a webes felület mellett az appra is külön jogosultságokat megadnia, vagy ez központilag van korlátozva, az már jó kérdés, amire nem tudom a választ.
-
MODERÁTOR
válasz snooze #58300 üzenetére
Pedig az új szerződéskötés és a megszűnt szám a MyTelenorban arra utal, hogy az adategyeztetés tulajdonjog tisztázásra futott.
Akkor találkoztam ilyennel, mikor a rendszerben rosszul került rögzítésre valami adat (pl. születési dátum, anyja neve).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Viktor0610 #58296 üzenetére
Oké, köszi.
Csak az a fura, hogy előtte is az én nevemen volt....tavaly személyesen egyeztettem üzletben.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
zseko
veterán
válasz snooze #58300 üzenetére
Ahogy tudom, kártyásnál adategyeztetés esetén annak a nevére kerül a kártya, aki egyezteti az adatokat. Legalábbis ezért kellett tesómnak beszélnie az ügyintézővel, mert tőlem csak az én adataimat fogadták volna el és az én nevemre kerül a kártya, hiába, hogy az előző évben meg az övén volt.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
enginev3.0
félisten
Miért lehet hogy 20-40Mbpsnel még sosem mértem többet speedtesten? Pedig nem vagyok egy zsúfolt helyen szerintem, és az ország több pontján is mértem már
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Viktor0610 #58305 üzenetére
Felvettem újra a fiókomba és látszik rendesen. Köszi a segítséget még egyszer!
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #58310 üzenetére
enginev3.0:
Milyen eszközön, milyen csatlakozási mód?
Az S8-cal többet kellene mérj.bollokcs80:
Örülök! Szívesen![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
enginev3.0
félisten
válasz Viktor0610 #58312 üzenetére
S8 4G, de volt már 4G+ is
Nagykáta, most
De szinte a hét bármely napján bármikor mérem, akkor sincs nagyon több, és mivel az egész országot járom, így elég sok helyen mértem már, és talán 40-60mbps volt a legtöbb.
Korlátozva biztos nem vagyok mert nem torrentezek rajta, és nem használok túl sok adatforgalmatA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
4Grider
nagyúr
válasz enginev3.0 #58313 üzenetére
Az Alföldön a 800 MHz-es hálózat - mivel egy-egy cella nagy területet fed le - nem a sebességéről híres. 4G+-on jellemzően már 60 Mbps feletti értékeket is lehet mérni. Mondjuk ott is terhelésfüggő a dolog.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Vásároltam kb. 8 hónapja egy iPhone 7-es készüléket törlesztőrészletre, új előfizetés mellé.
A telefont törlesztettem folyamatosan, viszont most egybe kiszeretném fizetni a fennmaradó összeget.Meg is találtam a Telenor oldalán ezt a részt ahol kitudom fizetni, azonban arra lennék kíváncsi hogy ez miatt nem fognak felszámolni kötbért vagy bármilyen plusz költséget?
Köszönöm.
-
4Grider
nagyúr
válasz tothjozsi96 #58315 üzenetére
Ha fizetés közben nem jeleznek plusz költséget, akkor nem is számolhatnak fel ilyet. Ha jelzik, akkor max. nem fizeted ki. Égeti a kezedet a pénz, vagy miért jó előtörleszteni?
-
MODERÁTOR
-
generaltoti2
tag
Sziasztok a mai napon kötöttem egy hello data start előfizetést,
Ennek a csomagnak a havidíja 5500 forint körüli összeg.
Egy dual sim-es telefonban használom, az első hívást már lebonyolítottam, és szerintem sikerült leforgalmaznom vagy 3 giga netet a délután alatt.
A lényeg, hogy sikerült regisztrálnom a mytelenorba és ott azt írja a rendszer hogy 6120 forint az egyenlegem délután óta.
A kérdésem hogy normális, illetve holnap visszamenjek a boltba hogy átnézzem minden rendben van-e? -
MODERÁTOR
válasz generaltoti2 #58318 üzenetére
Nézd meg a MyTelenor appban a Részletek részen, hátha látsz valamit ott.
Ha nem, akkor hívd a 1220-at vagy keress fel egy boltot, ott megmondják, mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
r3dsnake
nagyúr
Normális, nálam 6310 mindig, de a számla 5520.
-
Rage47
veterán
Írja az oldalon is, hogy ez az összeg a kedvezmények nélkül értendő.
-
Pécsi gyerek
addikt
Én voltam akivel szórakozott a Telenor.Nem akartàk elismerni,hogy garanciàlis a telefonom.Ugye volt békéltető testület meg minden.Nekem adtak igazat, Telenor is elismerte hogy nagyon elcseszték a dolgokat Szombaton be is mentem a Telenor hoz,mert megjött a telóm a szervízből.Nem javítottàk meg a Lenovo vibe s1 lite telóm.Kaptam egy Vadi új Moto X4 -et. Kétszer dràgàbb teló ahogy nézem,és nagyon megvagyok elégedve vele Szóval senki ne hadja magàt,ha jogos az igénye. Velem is addig tököltek,míg nem lett egy kúr..a jó kis telefonom. Hepy end
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Pécsi gyerek
addikt
Màs...A VB miatt beszereztem egy heló data startot, hogy tudjak meccset nézni. A boltban azt mondták hogy 2 hónap on bellűl lemondhatom.Ez így van?Plusz bekellett fizetnem az első havi díjjàt,amit àllítólag vissza kapok ha lemondom,csak egy hónappal később.Ez így igaz?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
unravel
őstag
Nektek sem ír semmit a Mytelenor app a jelenleg aktív díjcsomagnál?
Már 4 hónapja gyanúsan kevesebbet számláznak nekem a HD Start csomagra.
Ilyen van?¯\_(ツ)_/¯
-
MODERÁTOR
válasz Pécsi gyerek #58323 üzenetére
Igen, simán lemondható. A befizetett havidíjat a lezáró számlában írják jóvá majd.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Viktor0610 #58325 üzenetére
Köszi Amúgy 2 hónapon bellűl mondható le, vagy a 2 hónap után is?
-
MODERÁTOR
válasz Pécsi gyerek #58327 üzenetére
Bármikor lemondhatod.
A havidíjat mindenképp ' a lezárószámlában írják jóvá a 4. hónap előtt.Xiaomi 13T
-
Armahun
addikt
Nem adat egyeztetett feltöltő kártyán maradt egyenleggel visszaigényelhető?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Szimplán a térerő és a sebesség tesztelése miatt beszereztem egy hanghívásos SIM-et, (online rendeltem), amit aztán behelyeztem egy Huawei E3372-es 4G-s stickbe, majd a sticket közvetlenül laptopba. Jöhetett a sebességmérés (Klikk1GB adattal feltöltve): meglepett, hogy Győrben csak 18 Mbps letöltési sebességet sikerült elérni.Azért lenne ilyen alacsony a sebesség, mert ez egy hanghívásos SIM? Ha minden igaz, maga a Huawei készülék 150-es sebességig tud elmenni, így ez nem lehet akadály.
Megköszönném a segítségeteket, mert kicsit furcsállom a dolgot. -
RoSSo3
senior tag
Sajnos akkor erősen meg kell gondoljam, hogy lecseréljem-e erre a vezetékest Ok, most sincs "hiperszupergyors" netem, mert 30-as a csomag. De a 18 azért kevés
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Hipernet home előfizetéssel, hogy lehet internetezni külföldön?Hány gb-ot lehet használni?
-
MODERÁTOR
-
castiels
addikt
-
MODERÁTOR
-
castiels
addikt
tehát 7gb, köszönöm a gyors segítsgényújtást. EU-n kívül?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
castiels
addikt
válasz Viktor0610 #58344 üzenetére
Tehát átutazóban ki kell kapcsolni a netet eu-n kívül.. ne hogy felmásszon.
-
viktorhu
veterán
válasz Viktor0610 #58344 üzenetére
Elég jó roaming netcsomagok vannak azért a Telenornál. Országfüggő a dolog.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
radio100jozs
őstag
válasz Viktor0610 #58347 üzenetére
Hipernet Home adatosztóhoz rendelhető volt a nem EU-s adatroaming csomagok, mikor fél éve néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LG V30 - vezércsel
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...