- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Karesz_
tag
válasz lugosi #48363 üzenetére
Én most világosodtam meg pár hónapja, hogy nem mindegy, hogy melyik üzletbe mész be és hogy ott kivel beszélsz. Mikor problémám akadt a Hipernet Home L mifi kütyüjével, akkor bementem a Corvinba megkérdezni a srácokat, hogy hogyan lehetne asztalira cserélni a routert, mert egy szobával odébb már használhatatlanul gyenge a hálózat. Azt mondták, hogy vigyem vissza be hozzájuk, az egészet és megoldjuk. Összecsomagoltam, de mivel az Europark közelebb van hozzánk, először ott kérdeztem meg hónom alatt a szatyorral, onnan szabályosan elzavartak, hogy hülye vagyok, hagyjam őket békén. Bementem vissza a Corvinba, addigra mondták, hogy egész délután ezen gondolkodtak és már vártak, majd olyan szinten lepapíroztak mindent, hogy én magam sem akartam elhinni. Többször kellett vezetőknek telefonálgatni, hogy ezt nem engedi a rendszer, meg azt nem engedi a rendszer, pedig a szabályzat meg a szerződés szerint van rá lehetőség, de végül mindent megoldottak és maximálisan elégedett vagyok, mert mindent elintéztek nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest