-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz Remekelek28 #42600 üzenetére
Mindenütt el tudod olvasni a részletek, vagy az adatforgalmi tudnivalók résznél.
Egyébként az új blue csomagoknál is így van:
A havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően a maximális le- és feltöltési sebesség: 0.0/0.0 Kb/s. -
MODERÁTOR
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #42603 üzenetére
oké... még szoknom kell....de szerintem ez nem volt a legszerencsésebb díjcsomag elnevezés a telenor részéről.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Remekelek28 #42605 üzenetére
Mivel a blue mobile feltöltős csomag, nincs havidíj, illetve lebeszélhetőség.
-
darvinya
titán
Hétfőn vettem át neten rendelt kártyát.
Szerdán már aktív lesz?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
DrBubo77
veterán
válasz Remekelek28 #42610 üzenetére
A havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően a maximális le- és feltöltési sebesség: 0.0/0.0 Kb/s.
Tehát leáll a net. De mintha valaki korábban már írta volna.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
KTU
addikt
válasz antal750 #42561 üzenetére
Megrendeléstől számolva pontosan 3 hónap.
Mindegy mikor rendeled.DE ha tovább is szeretnéd használni, célszerű az első számlázási napon.
pl. 25.-én éjfélkor zárnak, 26.-án.
Vagy
lemondani a 3. hónaptól, hogy ne újuljon meg.
És majd (ha még szükség van rá) megrendeled az első számlázási napon.Ha eldobós SIM-re rendeled, teljesen mindegy mikor zárják,
ahogy fentebb írtam, pontosan 3 hónap.
pl. 25.-én éjfélkor zárnak, én simán megrendelem 24.-én.Ilyen promóciós ajánlatoknál nincs az a sz@patás mint amikor teljes árat fizetsz érte, és 1 napért fizetsz 1 hónapot.
Klikk számlázás mikor érdemes rendelni
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Csabesz666
aktív tag
10.04.én online felületen bankkártyával fizettem be a számlát, ennek ellenére 10.07. én korlátozták a kimenőhívásaimat..... a mai napig nem látom, hogy a számla összege fel lenne könyvelve..... A bank tőlem a pénzt le is vonta, a tranzakció sikeresvolt. Ilyenkor mit lehet tenni?..... pénteken bejelentettem, a telenornak, 72orás kivizsgálást rendeltek el, de azóta sem történt semmi.... Én elküldtem a telenornak, a bank álltal kiadott tranzakcióról szoló kivonatot. Ilyenkor lehet kártérítéssel élni?
-
MODERÁTOR
válasz Csabesz666 #42613 üzenetére
Jó eséllyel a kivizsgált ügy végeredménye az lesz, hogy nem terhelik ki a visszakapcsolási díjat.
Valami hiba tényleg van az online számlafizetésekkel.Xiaomi 13T
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #42614 üzenetére
Nem terhelik ki a visszakapcsolási díjat+ sűrű bocsánat kérés és felajánlás egyszeri havidíj jóváírás.
Ez lenne az induló, ha már a rendszer rossz. Nem?A kevés is több a semminél.
-
lufi7
aktív tag
válasz Viktor0610 #42614 üzenetére
Soha semmi baj nem volt az online fizetéssel, pedig mindig az utolsó előtti napon fizetem be.
"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
MODERÁTOR
-
Sayuar
senior tag
Kötbért kell kérni....
-
zsoltzsolt
addikt
Kártérítés? Szerintem, ha korlátoztak október 7-én, akkor a számla fizetésének határideje valószínűleg nem október 4-e volt. Vagy tévednék? Nem védve a szolgáltatót, csak próbálok reális és objektív maradni.
Három nap késedelemért nem kapcsolnak le.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Ismételem.kérdésem:
Hétfőn vettem át neten rendelt kártyát.
Szerdán már aktív lesz?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
KTU
addikt
válasz darvinya #42621 üzenetére
Én meg ismételten belinkelem.
Szabad ám másnak írt hozzászólást is olvasni,
még a félisteneknek is.(#42623) 4Grider: Rendelt kártyánál nem működik a telefonálós aktiválás.
Fentebb linkeltem.
Mivel akkor megint kellene nekik küldeni postán az aktiválókódot.
Az meg gondolom az ingyen rendelt SIM árába nem fér bele.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #42618 üzenetére
A korlátozás azért, mert a fizetési rendszer visszaigazolását az ő hibájukból nem fogadják, elég kemény büntetés. Ezért szerintem is minimum havidíj-jóváírás jár. Max. leverik az OTP-n.
Jut eszembe, én is hétfőn fizettem az egyik flottánk havidíjait, és nem kaptam a Telenortól e-mailes visszaigazolást (csak a banktól). Nagyon remélem, hogy az adott flottát nem fogják lekapcsolni, mert akkor nagyon mérges leszek mondjuk annyira, hogy kötbér mentesen el is vigyem tőlük az egészet másik szolgáltatóhoz. Az online.telenor.hu-n mindenesetre fizetve státuszban van a számla, így kicsi az esély a malőrre, de az ördög nem alszik. -
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #42618 üzenetére
"Már miért kellene havidíjat jóváírni? "
Jófejségből. Mert a felhasználónak a banki igazolás beszerzése, utánajárás , az mind idő. Erre jön egy kis idegeskedés még.
A kevés is több a semminél.
-
KTU
addikt
válasz darvinya #42626 üzenetére
kb. 10 napja [link]
Telefonálhatsz de felesleges.
Átvetted a kártyát, szerződést aláírtad, 15 nap van rajta.
Ha azonnal kell a kártya, vegyél valamelyik áruházba,
aztán telefonálhatsz."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
rgeorge
addikt
válasz 4Grider #42624 üzenetére
Én ma fizettem, nem is tűnt fel, hogy nem jött email, csak most, hogy megérkezett. Az OTP-vel lehet még valami, arra emlékszem, hogy a fizetési oldal is lassan töltött be, 5 perccel később egy másik befizetésnél már nem volt gond, ott az email is megérkezett rögtön.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Dave1984
őstag
Fura dologra bukkantam a lefedettségi térképen csökkent a 4g lefedettség!Régebbi túl volt becsulve,a mostani meg alul
Mi történt?Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
tomp
félisten
Nálam is be lett "lőve" az 50Mbps körüli sebesség. Pedig nálam még manuálisan lett beállítva a hálózati maximum. 4-es metrón ahol a max eleve 75Mbit körül van most 57-nél többet nem lehet mérni.
Bp nagykörúton eddig 120Mbit megvolt. Most 56Mbps.
Milyen eszköz mehetett múlthéten tönkre ami miatt most be kellett mindenkit fixálni? -
szabessz
tag
A Mytv-nél honnét lehet tudni biztos nem viszi-e adat forgalmat?
Most lett véve Hipernet Home L mobilnet hot-spotal.
De Mytv-re regisztráció külön más névvel bankkártyával lett fizetve.
Azt hotspoton keresztül telefonról van nézve nem fogadatforgalmat generálni?
Mivel nem előfizetés névvel vagyunk bejelentkezve.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Dave1984 #42632 üzenetére
Hát magának a cellának nincs hozzá köze. Metróban is lassabb lett. Pedig a metró hálózat optikán megy. Mármint nincs közvetlen drót a telenorhoz. Volt már olyan országos hálózati hiba mikor a felszínen halt le a hálózat. Lementem a metróba és vígan üzemelt minden.
Tuti valami nagy jelentőségű eszköz halt meg Törökbálinton.szabessz
Ha a MyTV-t telenor hlózatról nézed akkor nincs számolva a forgalma. Az mindegy, hogy a telefon netkapcsolatát megosztva használod. A lényeg, hogy a telenor hálózatán keresztül megy. -
törölt tag
Ha a routeremen aktiválom a QoS -t, annak természetes velejárója, hogy bukok az össz sávszélességen. Nem arról volt szó, hogy a Telenor aktivált egy új QoS -t?
-
UHHH
senior tag
Sziasztok! Ugye minden telefonra 24 ho gari van a Telenornal? Pl. az LG K8-ra is? Thx!
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
Mert 1800 terheltebb.
Dunántúlon használod a b20-at? Csak ott van közvetlen vonal a hálózati központtal.
Ma séta: Bp Szabadság hídon konkrétan áll az LTE. Cella átadásakor az átvevő cella képtelen adatot forgalmazni felém ha az nem a telenor hálózatán belül megy. Pl Speedtest megy telenor szerverrel 30Mbps-el de semmi más. Astorián cella átvétel nem megy zökkenő mentesen. Először 0-ra lemegy a térerő megáll minden és csak akkor ugrok át a helyi cellára. Földalatti ahol mindig megvolt a max ami 75Mbps most 52.
Csak nem bekavart, hogy a Kossuth téren bontják az egyik épületet(metró fölötti) és elbontották a tetőn lévő állomásokat?
Ha ott volt az egyik körzeti kapcsoló központ na akkor szívás. -
zsiz
őstag
Sziasztok!
Erről a MyChat csomagról lenne néhány kérdésem:
- Ha elérem az 1GB-ot, lekorlátoznak vagy teljesen kikapcsolják a netet?
- Ha elfogy a keret, a FB, Messenger, stb.. továbbra is működik?
- Illetve hogy ne fogyjon az adat keret, ezekhez az alkalmazást kell használni, vagy böngészőből? Vagy tök mindegy? Köszi a válaszokatOpel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
joelke HU
senior tag
Engem a MyMenu-ből rendelhető 9 Ft-os perccsomag érdekelne, ami minden irányba lebeszélhető. Ez pontosan hogyan működik? Mert a telenor a honlapon eléggé ködösen fogalmaz. Hogy mindenkinek egyedi ajánlatot ad hozzá. Valaki leírná, hogy ez mit takar?
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
szekra
addikt
Nálam megint szarakodik a 4G. Másnál is? Bp.
-
milenda
tag
válasz joelke HU #42646 üzenetére
A MyMenu-ben kiválasztod a „Perccsomagjaim” menüpontot, azon belül a „9 Ft minden hálózatba” almenüt. Itt felajánlja, hogy 15 percet vehetsz 135 Ft-ért, ami 7 napon belül beszélhető le. Tapasztalat még nincs, de gondolom később többet kínál talán hosszabb lebeszélhetőséggel. Ha kéred, azonnal levonja a 135 Ft-ot és kezdheted a percek fogyasztását. Azt sajnos sehol nem tudod megnézni, hány perced van még a 15-ből. Legalábbis én nem találtam ilyen lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- LG V30 - vezércsel
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest