- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz n@p@lm #36750 üzenetére
Korlátlan sebességű net hosszabb távon káros a szolgáltatás minőségére ha rosszul vannak beállítva a prioritások...
Én egyedül ki tudom hajtani 100%-ra az LTE cellát. Sokszor volt már, hogy a Hipernet 84 képes hálózat(max 65mbit) miattam a 4-es metrón beállt. Másik telenorosnak 1mbit jutott LTE-n... -
MODERÁTOR
válasz dzoli83j #36746 üzenetére
dzoli83j:
Ez elég bonyolult.
Sok dolog van, ami lejöhet ebből a kedvezménykeretből, de van olyan szolgáltatás, ami nem minden csomagnál jöhet le a kedvezménykeretből.
Néhány közülük. Adatmegosztó SIM, Adatmegosztás szolgáltatás (több MyTariff előfizetés között lehet megosztani a netet), Korlátlan böngészés és emailezés, egy-két MyTV szolgáltatás, Deezer zene...Doggy dog:
A Praktikum+Net csomag feltöltési net-kedvezménye a kártya életkoráig használható fel. A "királyság" net-kedvezmények csak max. egy hétig/hónapig.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Bile Demon
őstag
üdv,
Van egy Praktikum előfizetésem, ami testvérem nevén van, (tőle kaptam 1999 karácsonyán).
Eddig nem is volt vele semmi gond, azon kívül, hogy néha felhívtak a Telenortól, -régebben többször, de egy ideje már nem volt ilyen-, hogy mint régi hűséges ügyfél hadd ajánljanak fel ezt meg azt. aztán meglepődés lefagyás a másik oldalon, mert egy női hangot vártak.Eddig nem izgatott a dolog, mert a Telenor online-ban tudtam szabadon szolgáltatást megrendelni-lemondani magamnak, tarifacsomagot váltani stb.
Újabban nem enged be és SMS-el csak korlátozott módban tudom beregisztrálni az új rendszerbe.Két dolgot szeretnék:
-ügyfélszintű jelszót (végső esetben a kártyaszintű is elég)
Paktikum mellé lehet kérni ügyfélszintű jelszót egyáltalán?
-egy új, micro SIM kártyát
Ehhez kezdetnek át kéne írni a nevemre...problémák:
-az előfizetői szerződés nincs meg, csak a kártya csomagolása (megvan az eredeti PIN1 PUK1 PIN2 PUK2 kód)
-tesóm Ausztráliában élkönnyítés:
-a lakcím, anyja neve stb. és vezetéknév ugyanazEnnyit a részletekről.
Van e esély arra, hogy bemegyek a Telenorhoz ezzel a sztorival, és átírják a nevemre?
Vagy inkább hallgassak és hozzak elé egy meghatalmazást, amit aztán kitöltünk aláírunk két tanúval és azzal visszamegyek? Letölthető ilyen valahonnan?
Mennyibe kerül az átírás?
Köszi.Bruhe
-
apaszka
veterán
válasz Bile Demon #36755 üzenetére
Az asszony a fiam nevéről íratta át nemrég magának.
Viszont mind két féknek jelen kell lenni és 20€ a költsége kb.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
KTU
addikt
válasz apaszka #36756 üzenetére
Akkor ingyenes ha azt mondod hogy...
nem tudod ki nevén van de már sok éve használod .....
valami kártya tulajdonrendezés a neve, és 5 perc!
és ingyenes!
ŐŐŐ, most jut eszembe ez a Tmobilnál volt
Remélem a Telenor is tud ilyet."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
tomp
félisten
válasz n@p@lm #36753 üzenetére
Ami érdekes, hogy a metrón teljesen máshogyan működik a hálózati erőforrás mint a felszínen. Metrón egymagam le tudom terhelni a 3G-t és a 4G-t.
Csúcsidőben is megvan 3G-n a 32Mbit, LTE-n pedig a 70Mbit. Ismerősöm meg ilyenkor majdnem leesik a hálózatról mert elfogy a sávszéle. -
apaszka
veterán
Nekünk fizetni kellett. Ráadásul a csomag régi volt és nem is engedték tovább vinni.
Combo csomag volt a neve.
Így az egyszerűség kedvéért kifizettem, és átraktuk feltöltősre.
Másnap meg indult a számhordozás. Feltöltősként sima ügy volt az már!A telenorék nagyon rendesek voltak, semmi akadályt nem gördítettek elénk.
Az üzletben itt móron amúgy is nagyon jó csapat van újra! Jó oda bemenni, kedvesek és segítőkészek.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
KTU
addikt
válasz apaszka #36760 üzenetére
ŐŐŐ izé,,
akkor lettek volna rendesek ha ezt neked ingyen megcsinálják
Én se tudtam hogy van ilyen, csak megkérdeztem mik a lehetőségek,
kérdezték hogy tudom-e ki nevén van,
Ha akarom tudom, ha akarom nem, mi van ha nem tudom?
Amúgy édesapám nevén volt.
És így nem kértek pénzt."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
törölt tag
sziasztok,
van a telenornál 4db előfizetésem, ezekről 1 számlát kapok. lehet olyat, hogy az egyik számot számlaügyileg különválasszam a többitől? ha ige, hogy lehet ezt intézni (személyesen, internet, telefon)?
köszi
-
zseko
veterán
válasz apaszka #36760 üzenetére
Akkor lettek volna nagyon rendesek ha elmondták volna, hogy először tetesd át feltöltősre és utána írasd át, úgy ingyenes... Anno az én nevemre lett véve exem számlás kártyája is, aztán amikor évek múlva át akartuk íratni és kártyásra áttenni, mondta el a telenoros hölgy, hogy ebben az esetben ~4700 forint az átíratás, ellenben ha fordítva csináljuk... ingyenes Bár ez azóta megváltozhatott, ~2-3 éve volt.
HR24.hu
-
Bile Demon
őstag
Köszönöm a tippeket!
Sima ügy volt, miután elmondtam, hogy 15 éve kaptam ajándékba egy telefonnal, azóta használom stb.A kártya az kellett, a rajta lévő számokat bepötyögték.
10 percen belül jött az SMS, hogy díjmentesen átírták.szerk:
azt is megtudtam, hogy ügyfélszintű jelszó nincsen feltöltőshöz, csak kártya szintű[ Szerkesztve ]
Bruhe
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok
A számlámon valami hipernet nap 2015 kedvezmény látható. Ez micsoda?
Meddig lesz?iPhone X@R, iPad Pro
-
nagyúr
válasz dptrsk #36768 üzenetére
Köszi.
Közben megfejtettem. SMS kóddal kellett belépni, majd újra regisztrálni a már meglévő MyTelenor fiókomat. Ezek után már nálam is látszik. Addig csak korlátozott volt a fiók használhatósága, csak ezt sehol nem közölték, amikor megváltoztatták a My Telenor rendszerét.
Rettenetesen bénán oldották meg ezt a változtatástViszont a feleségemnek elfelejtettük a kártyához tartozó jelszavát, úgyhogy mehetünk személyesen intézni
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz Blackmirror #36769 üzenetére
Mint a neve is mutatja, hipernet nap.
Tehát ez egy nap volt, amikor nem számolták az adatforgalmadat, a Telenor többször csinál ilyen akciót.
-
Fabricio
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja vettem egy Xiaomi Redmi 2 telefont. Rendeltem hozzá mobilnetet (Telenor), ami csak nem akart elkezdeni működni, így felhívtam őket, hogy mi a helyzet. Kiderült, hogy már él a net, és elküldték a konfogot (Name: Telenor Online; APN: online; APN type: default (ill. próbáltam úgy is, hogy üresen hagytam).
Sajnos nem sikerült életet lehelnem bele, azaz nem megy a mobilnet.
Van ötletetek, hogy hogyan próbálkozzak még? Esetleg valami extra beállítás ezek mellé, ami szükséges hozzá, hogy működjön?Köszi előre is!
-
Fabricio
csendes tag
válasz Bile Demon #36774 üzenetére
Sajnos úgy sem megy, ha az APN-hez "net"-et írok.
Valahol olvastam, hogy ha az embernek régi SIM kártyája van, az okozhat mobilinternet használati problémát. Ebben lehet igazság, vagy kamu és mennie kellene 6-8 éves SIM kártyával is ugyanúgy?
-
MODERÁTOR
-
Fabricio
csendes tag
válasz Bile Demon #36776 üzenetére
Köszönöm a tippet/segítséget mindkettőtöknek, akkor nem próbálkozom tovább, marad valamelyik Telenor üzlet, hátha ott megoldják.
-
fecs
senior tag
Egyoldalú szerződésmódosítás idején nyilatkozatban elutasítottam a havidíj emelését. Ezt akkor tudomásul is vették, de az utolsó számlám már emelt összegről szól. Hogy is van ez?
Most akkor nem az eredeti hűségidő végéig (2016. június) szól az emelés elutasítása?Pixel 6a
-
buca84
őstag
Vettem tegnap egy havidíjas adatcsomagot. A kártyás ciklusom vége minden hónap 7-e éjfél. Ezt a telefonos ügyfélszolgálat is megerősítette.
Azonban a mytelenor.hu-n azt látom, hogy december 4-ig érvényes a net keretem? Miért is?
Nem szeretnék úgy járni, hogy dec. 5-én levonja a pénzt és 8-án megint![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
fecs:
Elvileg az emelt díjat számlázzák, de kell legyen egy plusz sor -ahogy Littoral is írja- a díjváltozás elutasítására való utalással, az emelés összegével megegyező mínusz tétellel.buca84:
Attól függ, milyen csomagot rendeltél.
Az "új" fajta netcsomagokat teljes díjon számolja a Telenor és a keret a számlazárással azonos időszakban kerülhet felhasználásra.
Az 500 MB 1 hónapig havidíj-kedvezménnyel szolgáltatásnál az első kedvezményes hónap független a ciklustól, a további hónapok már "idomulnak" a kártya számlázási időszakához.Xiaomi 13T
-
buca84
őstag
válasz Viktor0610 #36782 üzenetére
Innen, a havidíjas adatcsomagok közül rendeltem a PLUSZ1GB-os csomagot.
-
darvinya
titán
Miért nincs éjszakai adatkeret Klikk, stb. csomagok mellé??
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok. Következő érdekelne.
Mobilnetre van szükségem. Feltöltősre, mert időszakosan kell. Kérdés, hogy van-e így olyan csomag, amivel korlátlanul böngészhetek? Esetleg másik szolgáltatónál?
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Land
veterán
Sziasztok!
Haver vett okostelefont és dilemmázik, hogy maradjon a Telenornál (15 éve ott van) vagy menjen át a Telekomhoz számhordozással.
Telenornál ezt állította össze magának:
- 80 perc minden hálózatba
- 300 mb net
- 0 sms
Ez 3690 Ft lenne.
Ha jól tudom ez 4G-s net, viszont ha elfogy, akkor a Telenor lelövi és lehet venni plusz netet.
A telefonja nem tudja a 800 MHz-et, így a 4G talán csak Pesten fog neki normálisan működni. (Xiaomi Redmi 2 Pro)Telekom:
Move S- 38/40 Ft-os pecdíj, ami a havidíjból teljesen lebeszélhető. Ez kb. 91/87 percnyi beszélgetést jelent
- 200 mb-os net, ha elfogy belassítják, és max 10 mbites, tehát 3G-s
Ez 3490 Ft lenne.Nem tudjuk melyik legyen. 3G azért nem mindenhol van sajnos, ott eséllyel 4G lenne, de 800 MHz nélkül nem tudom mennyire lenne 4G (Nagymaros-Vác-Budapest vonalon főképp).
A netes csomagokat utólag bármelyiknél lehet bővíteni plusz zsetonért, de pl a Telekomnál 700 Ft-ért 200 mb-ot adnak, így 400 mb-ja lenne. De ebben az esetben 4200 Ft-ot fizetne abban a hónapban. Viszont 4200 Ft-ért a Telenortól már lenne 700 mb-os netcsomag. Persze ez fixen 2 évig 4200 lenne, míg Telekomnál csak akkor ha elfogyna a net, de ott -300 mb nete lenne ezzel szemben.
Opera minivel netezne főleg. Index, origo, fb. Otthon wifiről lenne, a programokat is onnan telepítené, onnan frissítené. Netezni meloba menet és max ott netezne a szünetekben vagy a lazsálósabb időszakokban.
Tudom ez a Telenor topic, de nem találtam olyan topicot, ahol mindkettő szolgáltatóról szólna a beszélgetés.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
KTU
addikt
"Telekom:
Move S
.....
- 200 mb-os net, ha elfogy belassítják, és max 10 mbites, tehát 3G-s"Ez miért lenne csak 3G??
Nem a sebességtől függ. [link][ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Praktikum+Net tarifacsomag [link]
ha 3500Ft a keret:
1000Ft ért vesz 500Mb netet, persze 4G
2500Ft-ért kb. 60 percet beszél "vegyesbe"ha 4200Ft:
annyiban módosul hogy kb. 76 perc duma "vegyesbe"Nincs rabság, és e mellett még variálhatja MyMenu-vel, stb.
Ha szeretne vidéken netezni, hiba volt 800Mhz nélküli készüléket venni.
Mindegy melyik szolgáltatót nézzük.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Majd elfelejtettem
Dual sim telefon,
biztos hogy nem mennék rabságba egyik szolgáltatóhoz sem.
Mikor melyik szolgáltatónál olcsóbb a net, akkor azt a kártyát mellé rakni.
Lehet a kábeles szolgáltatótól kap olcsó mobilnetet."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni, mert egy kissé ideges lettem!
Adott egy előfizetés melyet október 16-án változtattam MyTariff Move XS-re + 500 MB internet kerettel.
Mivel a fordulóm 14-én volt, ezért az új tarifacsomag jövő héten hétfőn lép életbe.Azonban kaptam egy SMS-t, hogy elértem a magas forgalmi limitet tegnap, ami 38.100.
Egy pillanatra megállt bennem az ütő!
Ránéztem a Mytelenor oldalra, ott az Aktuális fogyasztásnál 12.346 Ft ír, a MyTelenor App meg 8054-et.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és kiderült, hogy mivel neteztem ezért ilyen magas a számlám.
Az előző előfizetésemben nem volt net, most viszont kipróbáltam és használtam. Erről semmiféle tájékoztatás nem kaptam, hogy lehetett-e volna használni vagy sem!Ez most akkor mi? Milyen összeggel neteztem én, hogy több mint 35.000 Ft-ért neteztem?!
Ennyire azért nem vagyok idióta, hogy ne vásároljak kiegészítő jegyet 1500 Ft-ért, amiben van 1GB internet!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
-
KTU
addikt
válasz Dolphine #36796 üzenetére
Ne nézd meg, mert rosszul leszel.
spoiler:
Napi elérési díj, amely 1 MB belföldi adatforgalmat tartalmaz: 299 Ft
A napi elérési díjban foglalt 1 MB adatforgalmi kereten felüli adatforgalom díja megkezdett 0,1 MB-onként: 4,9 Ft[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest