Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor0610

    MODERÁTOR

    válasz darvinya #35541 üzenetére

    Erre vagy kíváncsi, ha jól értem.
    Amennyiben a tarifád tartalmaz beépített adatmennyiséget, a kiegészítő adatforgalmi kerete(ke)t a tarifád szerinti kínált sávszélességgel és a tarifádban foglalt adatmennyiség felhasználását követően lehet felhasználni. A kiegészítő adatforgalmi keret(ek) felhasználása után a tarifacsomag szerinti sebességre lassítjuk a kínált sávszélességet.
    Amennyiben a tarifád nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben a kiegészítő adatforgalmi keret(ek)et a következő kínált sávszélességgel használhatod: 7 Mbit/s le- és 2 Mbit/s feltöltési sebesség. A szolgáltatás(ok)ban foglalt adatmennyiség felhasználása után a mobilinternet nem lesz elérhető (0/0 kbit/s le- és feltöltési sebesség).

    Vagyis, ha pl. egy Smarttarifa (Extra) csomag mellé rendelsz plusz netet, akkor a csomagban meghatározott 32/32 kbps sebességre lassítja a Telenor a netet, ellenben, ha pl. MyTariff vagy Klasszik csomag mellé rendelsz plusz adatot, akkor a keret elfogyása után 0/0 kbps lesz a "sebesség".

    Kieg.: a MyTariff -bár tartalmaz adatot-, a keret elfogyása után mégis 0/0 kbps lassításos, mert a tarifacsomag szerinti sebesség a 0 kbps az alap netkeret elfogyása után is.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 13T

Új hozzászólás Aktív témák