Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    sziasztok, ZTE MC801A modem / routerem van, már kb. 10 hónapja, és az a problémám, hogy újabban rendszeresen eldobja a wifit.
    De pl. közben a pc-men, amire kábelen van kötve, ott pl. van net.
    Ami igazán zavaró, és egyben feltűnő is, amikor leáll a zene (hálózati erősítőn hallgatnék tidalt vagy netrádiót), és ez az elmúlt 1-2 hónapban rendszeresen előfordul, tegnap 2-3 számonként megállt a zene...
    (érdekes amúgy, hogy a netflix / hbo / disney / skyshowtime közben nincs probléma, kb. kétszer állt meg 10 hónap alatt, de az is inkább a hbo hibája volt...)

    Na mindegy, már életem párja is panaszkodik, úgyhogy gondolkodom, hogy szerzek megint egy rendes routert és inkább bridge módba rakom a ZTE-t. Volt valakinek ilyen problémája? Jobb lett bridge mód + rendes router kombinációval?

    köszi.

    Ui. A hátsó szobákban amúgy sem olyan acélos a wifi erőssége, szóval lehet, hogy tényleg kéne ide egy rendes router... (ugye a CTE a lakás egyik felén van az ablakban, szóval a wifi szempontjából az elhelyezése nem ideális... persze, van hogy úgy is elmegy, hogy 3 méterre ülök tőle, szóval nem csak ez a baj)

    Most azt próbáltam meg elsőre, hogy szétszedtem a 2,4-es és az 5 GHz-es sávot, hátha az kavarja meg, hogy eddig egyesítve volt...

    [ Szerkesztve ]

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák