Új hozzászólás Aktív témák

  • grobi007

    tag

    válasz donjohnson #105863 üzenetére

    De az udvaron meg felcsatlakozott az 5G-re, azt a speedtest eredményt, amit a képen látsz már 5G hálózaton mértem, igaz wifivel voltam a gépre csatlakozva. De biztos nem a wifi kártya limitálta erre a 40 mbps sebességre. Mértem azóta vele wifin a telekomos routerre csatlakozva és ott közel 300 mbps-t hozott, ugyanaz a wifi adapter és PC páros. (egyébként kábelen használom a PC-t, csak vésztartaléknak van wifi adapterem hozzá)
    Azért írtam, hogy lehet a ZTE jobb lett volna és még bent is tudott volna 5G-t találni, lehetséges, hogy a teraszon is jobb térerőt talál magának, de abban biztos vagyok, hogy az sem tudott volna 1000/100 mbps-ot hozni. Jelenleg azt látom, hogy a Telekomos 1000/25-ös netet nem fogom ezzel leváltani, mivel feltöltési sebességben sem tud többet, a ping is 30-40 ms a Telekom-os 8-10 ms szemben, nem beszélve a letöltési sebességről.
    Egyébként böngésztem vele, gyorsan betöltődtek az oldalak. Ha nem lenne vezetékes alternatíva, akkor kompromisszumokkal, de lehetne ezzel együtt élni. Ugyanakkor az is látszik, hogy az 5G még messze van a stabil gigabites sebességektől és 1ms-os késleltetéstől, amit elméletben a technológia képes lenne biztosítani, amennyiben meg lenne mögötte az ehhez szükséges infrastruktúra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák