Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Szerintem:

    A Nikon Magyarország a szenzor tisztítását vállalja ingyen. Csak úgy. Nem elég, hogy ad három év garanciát az egy helyett, hanem ingyen tisztítja a szenzort. Ez egy win-win szituáció: te kapsz plusz két év garit, és ingyen szenzortisztítást, ő kap vevőt, amit amúgy elszipkáznának a szürkeimportos webshopok.

    De nem jár a szenzortisztítás, ehhez nincs alanyi joga senkinek. Olyan, mintha a VW azt mondaná, hogy aki márkakereskedőnél vesz új autót, annak egy évig ingyen van a mosás a szervízek telephelyein. Azért ne kezdjük már el kurvaanyázni, mert csak a telephelyeken van mosás, vagy csak a náluk vett autót mossák (a németből behozottat nem), vagy éppenséggel nem tisztítják ki retkes klímát is.

    A kosz jelen esetben nem a szenzoron van, ez tény. Nem garanciális kérdés, ez is tény. Lehet, hogy a nikon drágán tisztítja, ez is tény, el lehet vinni máshova.

    Akinek ezzel komoly bajai vannak, az vegyen canont, ott semmi nincs ingyen, fizetni kell a szenzortisztításért is. Mennyivel jobb, ugye?

    A kollégának pedig a válasz röviden és normálisan: ha használod a gépet, az sajnos koszolódhat, kosz kerülhet a tükörre, mattüvegre is. Ha nem akarod te letisztítani (én sem akarnám), vidd be az első utadba kerülő boltba. Ez nem garanciális hiba.

    Murvát meg ne szórj a csak szemébe, mert kijön az a szervízes medve, aki az én d7000-remet kalibrálta, és az beleszórja a szemedet a murvába...

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák