Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz Roachy #46824 üzenetére

    @(#46825) tvamos:
    -Passz, sík hülye vagyok hozzá. :D. Ha tudnám a kérdésedre a választ, akkor most nem kérdeznék. :D.
    https://boya-mic.hu/boya-by-pvm1000l.html

    @(#46824) Roachy:
    -Egy rendezvény lesz (sok - akár egyszerre több beszélő személlyel) és még csak tippelni sem tudom, hogy éppen mikor és ki fog felszólalni, tehát a telepített cucc kiesik, mert könnyen lehet, hogy az egyik pillanatban tőlem 20m-re, 11 óránál beszélnek, a másikban meg 3 óránál 15m-re. (Valószínűleg, a tömegből lesznek kérdések/válaszok is, tehát totál random lesz a hang iránya, ezért is kell célzottan reagálnom rá. Ezért kell egy irányítható valami, ami a "célszemély(ek)" esetén jól vesz és nem a mellettem álló félrészeg nagypapa poénjai hallatszanak bele a felvételbe.
    A bérleti díja elég vicces - vagyis gondolom vicc volt, mert komolynak elég durva lett volna. ;] :P .

    Azt olvastam, hogy a nem 10 eurós kategória meglepően jól teljesít. Azaz egy 60-70 dolláros cucc már sok minden, de nem xar. :)
    A másik kérdésem ezzel kapcsolatban az, hogy ha netán kifogyok a Nikonnal akkuból aznak és nem tudok tölteni a prérin, akkor ha ezt egy ilyen megoldással az Xs Max-hoz csatlakoztatva (3.5-ös átalakítóval persze) tudom e folytatni? Azaz lekezeli e az iPhone ezt a mikrofont a felvétel készítésekor?

    Most látom, hogy ugyanez (Boya BY-PVM1000 puskamikrofon) itthon 35k huf. (Akcióban, 45k-ról. :DDDD). :D. Egyenesben free postával meg (Kínából) 63 euro. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák