Új hozzászólás Aktív témák

  • Mardel

    őstag

    válasz -Skylake- #97180 üzenetére

    Velem is előfordult hogy egy szám úgy szólt hogy én csak néztem hogy ez a kis Sennheiser HD555 ilyenre képes, aztán 1 nappal később meg már nem hozta ugyanazt a hatást ugyanaz a szám és a rendszerben sem történt változás.
    Az elme képes trükkökre.
    Pár napja néztem egy yt videót ahol a készítő beleírta milyen usb kábeleket használt a videó alatt és a 4 sampleből a nézők tippeljék meg hogy melyik volt a legdrágább vagy különbséget tudtak-e tenni.
    Volt aki komolyan el tudta hinni azt hogy valamelyiket másképp hallja. Leírásban benne volt miket használt és mennyibe kerültek, természetesen aki "hallotta" annak a legdrágább usb szólt a legjobban.

    Mint később kiderült egy másik videójában elmondta hogy nem volt semmiféle több kábel, mind a 4 szám ugyanannak az 1-nek a másolata csak a videóban.
    Tehát elképzelhető ha a marketing úgy szól hogy ez lágyabbá teszi a hangot, akkor hajlamosak belehallani azt ami ott sincs.
    Az árazás meg a másik, van aki akkor elégedett ha elköltött egy bizonyos összeget a rendszerre. Mindig valamit finomhangolni kell meg gyémánt kábel, aztán a zenét meg nem is tudják már élvezni mert csak a hibákat keresik a rendszerben.

    [ Szerkesztve ]

    Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

Új hozzászólás Aktív témák