- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz milkabrams #96883 üzenetére
Ez van most jó áron a HiFiMan Store-ban: HE400se [link]
A HE400S-t 3 féle párnával hallgattam és nekem egyikkel sem jött be igazán. Sokkal inkább a HE400i + Focuspad A vagy még inkább a régi HE400 + Focuspad A az én világom.
Nem planár, de nagyon jó hangú, masszív fejes a Philips Fidelio X2HR is.
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
fattyu
veterán
válasz HELLAFLUSH #96903 üzenetére
azt írsz nekik emailt és nem annyi spec.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Dorien
veterán
válasz HELLAFLUSH #96903 üzenetére
EU raktár esetén itt többen lealkudták 18 USD-re a száll. díjat.
-
Rhino666
addikt
válasz Sinesol #96895 üzenetére
Koszi a tippeket. A fulesek az eloszton vannak mind, hogy tudjam oket hasonlitgatni (maskepp elegge lehetetlen volna). Nekem a HD662 EVO zenehallgatasra tul flat (monitorkent hasznalom, arra tokeletes), a Cloud II nem ez a kategoria, az 599 tul fatylas es klausztrofob, a DT 990 pont az izlesemnek megfeleloen van egyensulyozva. Mondjuk egy DT 1990 eseteben felnek hogy tul ragyogos volna meg nekem is...
A lancban elso korben max. erosito opampot, esetleg csoveket tervezek cserelni, a szoban forgo szinthez abszolut elegendonek tunik minden.
Ha legalabb papiron ismernem a Shure karakterisztikajat, akkor bevallalnam. Nincs valami teszt rola?
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
milkabrams
őstag
válasz Dorien #96901 üzenetére
Köszi, de megvan a 400s, egyelőre ismerkedünk, de eddig tetszik. Most majd valami dac/amp félét halászok, amit telefonnal is lehet használni.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
jippa
aktív tag
Sziasztok Urak!
Sose gondoltam volna, de HD25-1 II 70 ohm egy kiváló fejhallgató. Pont azt tudja, amit állít magáról. Zúz.
-
HELLAFLUSH
őstag
Valaki nem tudja esetleg, hogy a Yaxi stpad2 párnákat be lehet-e valahol szerezni EU-n belül?
-
Ba cy lus
addikt
Így az alis szimmetrikus kábellel használva már nem mernék amellett kardoskodni, hogy a HE400i nem is világos. Sőt, ezzel a kábellel világosabbnak hat a HE560-tól. Az ember azt hinné, hogy mindkettőnél ugyanarról a kábelről ugyanarra a kábelre váltva a karakterek közti difi nem változik, nem fordul meg köztük a reláció, itt szerintem mégis ez történt. Ha csak énekhangokat nézek, azoknál is.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz HELLAFLUSH #96910 üzenetére
HiFiShark-on találtam neked egész jó áron (Berlin, 35 EUR + Versand): [link]
Ezen kívül csak japán készlet van horror pénzekért...[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz Dorien #96912 üzenetére
Köszönöm!
Ha jól látom magánszemély hirdeti, már csak a megbízhatósága kérdéses számomra.Közben találtam én is Ausztriában kicsit többért, viszont megbízható forrásból: [link] 43€+12€ szállítási költség, viszont ennyiért már van itthon Dekoni is.
Melyikkel járnék jobban? -
Dorien
veterán
válasz HELLAFLUSH #96913 üzenetére
Ja igen, az a Kopfhörerboutique egy bécsi fejhallgatós bolt. Onnan is lehet.
A Dekoni minőségére sosem volt panasz, de fogalmam sincs milyen irányba viszi el a hangot. Meze 99 Classics / Noir / Neo-hoz ez a Yaxi stPad2 jó nagyon. Ez is minőségi fülpárna.Wherever you go - go with all your heart.
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #96815 üzenetére
hat ez az rtings.com iszonyat gaz szerintem de nem ertek a hangokhoz.egy 100-150k sennheiser meg beyerdynamic annyi ponot kap mint egy harmad annyiba kerulo noname divatmarka...
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
Napos az idő ma [link]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
-Skylake-
addikt
válasz #11083776 #96918 üzenetére
Egy 150k-s sennheisernek en se nagyon adnek tobb pontot mint egy 1/3 aru divatmarkanak. Kiveve ha szeretsz annyira unatkozni, hogy megalljon a szived. De az ongyilkossagnak szamos olcsobb modja is van, mint halalra unni magad egy hd600al a fejeden.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
válasz CyberFriend #96922 üzenetére
En az a fajta vagyok, akinek ha nem tetszik egy fejes hangja -> vesz egy masik fejest. Engem kulonosebben nem zavar ha valaki azt hiszi, hogy azert szol rosszul a fejese mert nem wakandai vibraniumbol van a jack csatlakozo, csak nekem ne akarja megmagyarazni, hogy ez az ok. Ha egy fules nem tetszik, az nem az elotte levo erosito miatt nem tetszik es a szar basszust az egyetlen dolog ami kikorrigalja egy olyan fejes amiben jo a mely, nem pedig az hogy napi 30 percet hallgatsz zenet, mert annyi ideig birja ki hogy me olvadjon le a huto amit kihuztal 2 hazzal odebb, mert hallod hogy 3 fokos a tej... Fejeshez masik erositot venni hogy jobban szoljon kb olyan mint teherautoban szellozoracsot karbon vserelni, hogy agilisebb legyen a versenypalyan. Egyertelmuen agilisebb is lesz, hiszen ha felteszem hogy a szenszal konyebb, akkor itt egyertelmuen vesztett a sulyabol az auto. Versenyezni jo lesz ? Egy rakas szar lesz. Azaz el lehet hulyeskedni ilyenekkel, de egy fejes az izlesedbek szarul szol, akkor az szarul szol, tokmindegy kit raksz ele, moge, ala, fole, vagy csak a holdon hallgatod, hogy ne zavarjon be az 5G.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
fericske
addikt
válasz -Skylake- #96923 üzenetére
Általánosságban nem állja meg a helyét az amit írtál.
Még csak nem is hiszem, hogy nem tapasztaltad az ellenkezőjét.
Vannak fejesek amik hangzása nem igazán érzékeny a különféle erősítésekre, de van nem kevés amik kimondottan érzékenyek rá.
A hd600 pont az utóbbiak közé tartozik - mint általában a Sennheiserek.
Ezeket elsősorban én csöves erősítéssel, esetleg full csöves lánccal párosítanám.Gyere el a fejestalira, ha tudsz 9-én, és ott meg tudom mutatni, hogy már a kis (alap) Spartan csöves mit tud kihozni belőlük.
Hd600 nem tudom pont lesz-e, de Sennheiserek lesznek, hd6xx pl.
De rákérdezek, hátha tud valaki hozni egy hd600-at. -
-Skylake-
addikt
válasz fericske #96925 üzenetére
Sajna biztos, hogy nem fogok tudni menni, de egyebkent nekem van egy hd600-am. Az mas kerdes, hogy miert (ha mindig ennyire savazom) , egyreszt van egy nem-materialis erteke (annak hogy kitol es hogyan kaptam) , masreszt egyebkent hasznalom : hosszu teams meetingeken, mert nagyjabol kenyelmes. Szoval tudom, hogy hogyan szol es azt is, hogy mit lehet meg mit nem lehet korrigalni rajta. Komolyzenen tul a sennheiser egy ertelmezhetetlen fejhallgato, azt meg nem hallgatok. De teams meetingre tenyleg kivalo, csak arra meg kicsit azert draga. CSGO alatt sem rossz, jol be lehet loni hogy hol trappolja el az enemy. Igazabol nagyon sok mindenre jo, csak zenet ne kelljen hallgatnom vele.
[ Szerkesztve ]
-
Gabbbb
senior tag
válasz -Skylake- #96926 üzenetére
Lehet kritizálni a HD600-at, de a hozzászólásod eleje alapján úgy érzem, hogy te még vagy sohasem hallottad, vagy valami brutálisan rossz lánc szinergiában van. (E10K, laptop jack kimenet)
"CSGO alatt sem rossz, jol be lehet loni hogy hol trappolja el az enemy." Pont ebben az egyik LEGGYENGÉBB nyílt fejhallgató a hd600, nincs is nagyon nála rosszabb . Hamisítvány lenne? -
Hdave98
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy kinéztem magamnak egy Audio-Technica ATH-M30x fejhallgatót de sajnos nincs lehetőségem kipróbálni itt a közelben. Elsősorban gitározásra használnám, és érdekelne valaki másnak van-e esetleg ilyen téren tapasztalata vele, megfelelő lehet ilyen célra is ez a fejhallgató? -
Gzula[HUN]
őstag
válasz Hdave98 #96929 üzenetére
Bár csak alaplapiról használtam, de sub bass-t nem hallottam, középmély sok volt és ütős. Nem a szó jó értelmében. Nem cserélhető vezeték, telefonról nem találtam normális hangszínt sehogy se és olyan "kínai" feelingje volt. Valószínűleg normális DAC/AMP-ról lett volna érdemi változás, mert a magasai egyébként úgy emlékszem elég szépek voltak.
Nem mondom, hogy vállalhatatlan, de 23-25 ezerért már lehetne kevésbé "szájhúzós" fejes.[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz Hdave98 #96929 üzenetére
Nekem van, gépen azt használom 2014 óta.
Kialakításban hasonló mint az M50x, van egy M50xBT-m is, ami vezetékkel egy sima M50x, de olyan nagy különbséget nem véltem felfedezni a kettő között talán az M50-ben picit több a magas, mindkettővel szeretek zenét hallgatni.
(Gépben még egy Creative XFI XtremeMusic van kb. 2006-ból.)
Ha 30k lenne a keret akkor fb marketplacen láttam jó állapotú Beyerdynamic 880-990-et 28-30 ezer Ft körül.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
bitrograde
senior tag
Legalább kiderült, miért vesznek egyesek mindig új fejest maguknak.
-
Dorien
veterán
válasz bajnokpityu #96932 üzenetére
A legolcsóbb helyen is 110k a HD600.
Elismerem az erényeit, de részemről sokkal inkább egy ATH-AD900X, Fidelio X2HR vagy egy akármilyen HiFiMan...Wherever you go - go with all your heart.
-
-Skylake-
addikt
válasz bajnokpityu #96932 üzenetére
"a hd600az egyik leglineariasabb fejes 100k alatt."
Mondtam en olyat hogy nem ? Ezt en is tudom. Csak halalosan unalmas. Ugyan ugy ahogy biztos vagyok benne, hogy egy color reference eizo monitornak a legvalosagosabbak a szinei. Csak filmet meg szetszaturalt samsung teven jo nezni, mert az jo a szemnek. Nem szinhelyes, hanem izgalmas. Minek akarnek olyan szint nezni amit egesz eletembe magam korul latok ? Ha egy vizesest meg egy ejszakai eget ugy akarok latni amilyen, akkor kinezek az ablakon aztan ott az eg. Nekem egy TV azt mutassa hogy mi "lehetne", az hogy "mi van" azt latom en is...Orulok neki, hogy neutralis a hd600, nyugodtan hallgassa akarki akinek erre all fel, en izgalmas hangot akarok, olyat amit akarok hallgatni, meg izgalmas szineket amiket akarok nezni. Engem nem erdekel, hogy neutralis es az milyen jo, az annak jo akinek a zenehallgatas annyit jelent hogy ul es "keresi a hibat". Igy is lehet, en zenethallgatni szeretek es ebben a sennheiser egy gyenge szar, mert a hangja annyira semmilyen, hogy az a semmilyenseg etalonja nagyjabol. A neutralis mar maga a kifejezes is kb azt jelenti, hogy semmilyen... se ilyen, se olyan, "semleges, kozombos". Hat, jol hangzik nem ? Nem.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz -Skylake- #96936 üzenetére
Ízléses és pofonok, erre mondják.
Bár szerintem az izgalmas hangú fejesek nem a felső polcos termékek között vannak.
Egy bizonyos árszint felett inkább a neutrális hang visszaadásában megy a verseny.
Mert minek költene valaki több tíz vagy száz ezret olyan hangra amit kb. 100k huf alatt is megkap.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Ba cy lus
addikt
Az élő hangzást még sosem hallottam unalmasnak, akár aluljáróban egy utcazenész zenélt, akár a müpában az mr szimfonikusok. Semmi nem képes azt a hangzást visszaadni, pláne egy fejhallgató nem. A karakter csak egy paraméter a sok közül. Bár én még olyan nagyon unalmasnak sosem hallottam a hd600-at. Az van, hogy mégiscsak számít az erősítő és a lánc többi tagja. A semlegességtől önmagában semmi nem lesz unalmas. De ha szar erősítőre kötöd, mert azzal áltatod magad, hogy nem számít annyit, akkor ne csodálkozz, ha egy torz, élettelen, vékonyka hangot hallasz.
-
p_adam
addikt
válasz Mardel #96937 üzenetére
Nem árfüggő és a high-end fejhallgató gyártók is pont arra mennek rá, hogy legyen egy saját "house sound" amit csiszolhatnak tovább (vagy megunják, csinálnak másikat) mindenkinek merőben más az elképzelése arról, hogy mi a "jó" hang vagy az is hogy most milyen sugárzó, kialakítás stb. a legjobb ami már önmagában befolyásolja ezt a dolgot.
Mindenesetre egy CEC HD53N-ről szimmetrikusan hajtva a HD600 egyáltalán nem unalmas, ezidáig jobb Sennheisert még nem hallottam (és a CEC-vel se hallottam jobb fejhallgatót, valószínű ennyi év távlatából csak lenne, ha keresnék, most nincs hozzá egyáltalán semmi ). Neutral-warm. Ütős. Egyáltalán nem csak klasszikus zenére jó.
Ami gyengéje, hogy nem fedi le a teljes frekvenciatartományt, sub mélyben és magasban nem valami kiterjesztetett, ezáltal a tere se nagy, mivel dinamikus, ezért elég lassú, stb. technikai dolgok, amit mások már túlhaladtak, csak más dolgok rovására.A Nova Signature-ről is azt gondoltam, hogy unalmas, most meg már az egyik legjobbnak tartom egy erős tranzisztoros erősítőről.
Az ilyen jellegű fejhallgatókra egyébként az is jellemző, hogy bátran lehet küldeni nekik a hangerőt, az "izgalmasabb" fejhallgatók meg magas hangerőn szétesnek, ami eleve megnehezítheti ezeket az összehasonlításokat. -
leon11
tag
Bravó, ez is egy vélemény!
De irigyellek, hogy ennyire alacsony az igényed a hangzásra és a képi megjelenítésre.
Nem szükséges sokat költened fejesre, tv-re, fotóra, objektívre meg minden sznob f@szságra... -irány az osan, ott olcsón mindent is kapni (nincs ezzel semmi baj, a társadalom kb 90%-ának az teljesen megfelel) -
bajnokpityu
félisten
válasz p_adam #96939 üzenetére
nahát, mindkét fejesnél egyezik a véleményünk.
egyébként csomó más erősítőről is képes élvezetesen zenélni a 600.szvsz nem a fejhallgatónak a dolga zenélni, hanem a zenészeknek. egyébként brutál műfajfüggő lesz a cucc. és hát ne a lánc szabja már meg azt, hogy mit akarok hallgatni. mert sajnos meglehetősen széles a spektrumom.
ja és szvsz a 600pont nem klasszikuson a legjobb, ott szvsz staxokat, pl a nova signaturet nagyjából esélytelen megszorongatni.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
milkabrams
őstag
Jobb esetben a stúdióban készre csinálják a zenét, nem kell ahhoz plusz csalás, attól csak rosszabb lesz.
Ui: Egyáltalán mit keresel te itt? El lehet menni a gémer fejes topikba, ott biztosan több hasonszőrű lesz. De hogy megválaszoljam a saját kérdésem: Ezzel a stílussal szerintem te egy unatkozó troll vagy.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Mardel
őstag
válasz p_adam #96939 üzenetére
Persze, ez is igaz.
Én csak arra értettem, hogy ő ezek szerint a populárisabb fejhallgatókat kedveli. És ezt az ár is behatárolja, átlagban 200-250 usd körül keresgélnek külföldi fórumokon is.
Többnyire azért vesznek utána drágábbat mert unják a hangját, remélik hogy a drágább nyújt annyival többet mint amennyibe kerül. Most ha 250 usd kategóriáig nem szól olyan jól akkor teszteken lehúzzák pl, a drágábbat kevesen fogják venni. Lehet nagyon jól szól egy 300-500 ezer Ft-os fejhallgató mint ahogy biztos a Ferrari is nagyon jó, csak többségében nem ezeket veszik mert nincs rá keret.
De én sem vagyok a saját pénztárcám ellensége, és szerintem senki sem. Ha olcsóbban megkapom a közel ugyanazt az élményt akkor nem tolok bele egy talicska pénzt.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-Skylake-
addikt
válasz milkabrams #96942 üzenetére
Hogyne, hiszen ha azt gondolom hogy a jobb fejeshez egy jobb fejes kell, nem egy uj konnektor a falba, akkor mar csak troll lehetek. En tudod mi vagyok ? Racionalis. Tudok merlegelni es meg tudom itelni azt, hogy minek milyen sulya van. Igy kijon az, hogy ha mas hangu fejest akarok akkor mas hangu fejest veszek, mert annak sokkal nagyobb sulya van a hangra nezve, mint annak hogy delkelet fele nez e elen a dac vagy eszaknyugat fele fejjel lefele. Hiszek a tokeletesseg hajszolasanak lehetosegeben csak ahoz gyakorlatilag contaxq-on kivul itt senkinek koze sincs, mert a tokeletesseg hajszolasa az az elerheto legjobb FELETT van. Szoval amikor valaki uj tapkabelt vesz egy Dave-hez, ami egy kozel 4-5millios dacamp, akkor ertem mit csinal, mert neki mar onnan nem nagyon van feljebb. Mikor ugyan ebben a tapkabel tuningban latja valaki a megoldas kulcsat egy 60ezres dacampnal, ott meg nem hiszek. Mert ott a jobb hang korlatja a gyenge eszkoz. Azert vagyok troll mert logikusan vegiggondolom es arra jutok, hogy egy 50ezre forintos hw egy 50ezres tapkabelell a kozelebe sem er majd egy 100ezer fr hw-nak egy lenovo brand gephez csomagolt cipofuzovel ? Lol, hat ok. Letezik a hifiben az amit ti itt eloadtok, csak nem azon a szinten ahol eloadjatok es olyan szavakkal dobaloztok egy kabelvaltasnal egy ipod elott, amik meg a legmagasabb szinten sem ertelmezhetoek. Es en trollkodok. Aham...Amugy en sem tudom miert vagyok itt, kedvencek kozott van evek ota aztan el szoktam olvasni, mert vilagit. De vallasos nem vagyok, csak szeretem a hifit, szeretem az eszkozoket magukat. Persze zenet hallgatni is, hallgatok is sokat.
-
Mardel
őstag
válasz -Skylake- #96944 üzenetére
Igazából erre írják külföldi fórumokon hogy go down the rabbit hole.
A tökéletes az megint szubjektív. Ha racionálisan áll valaki hozzá akkor nézi azt is hogy ez mennyibe kerül, ér az egész annyit.
Van pár fejhallgatóm, köztük ott van a HD600 is, kb mindegyikkel tudom élvezni a zenét vagy megtalálni azt a stílust ami passzol hozzá.
Sokan azért használnak EQ-t mert nincsen tökéletes és ha nincs rá keret egy olyan fejesre amiben kevesebb a magas,vagy picivel több a mély akkor ott az eq, a dacon/erősítőn a különféle kiemelők és már mindjárt más élmény lesz ugyanaz a fejhallgató.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Rhino666
addikt
-
Mardel
őstag
válasz Rhino666 #96946 üzenetére
A hangjuk alapján kellene.
Nem igazán érdekel hogy milyen logó, cégnév van felfirkálva rá. A gyártó annyiból szempont hogy akg, sennheiser, audio-technica, beyerdynamic stb. márka fejeseivel nehezebben lehet melléfogni mint egy ismeretlen új gyártó fejeseivel. Sokaknál a szempont hogy hogyan néz ki, mennyire "fancy", milyen kényelmes, mennyire hordozható, cserélhető kábeles-e.
Ha hosszú távú barátságot tervez vele akkor mennyire lehet hozzá alkatrészeket venni ha a használat során törik a fejpánt, kábel, fülpárna, és végül hogy mennyire is tetszik az adott fejes hangja, több eszközről meghallgatva.
Ha olcsó annak meg szerintem örülni kell, legalábbis senki nem bánkódik ha valamit akciósan vagy erősen alacsony áron tud megvenni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rhino666 #96946 üzenetére
nem nagyon ertem az oldalt meg.a legjobb fules szerintuk a sennheiser hd800s meg van egy hasonlo aru alternativa. mind a kett kb 550k .Eddig ok.
Utanna van a legjobb enekhanga meg hangszerre egy phillips meg egy beyerdynamic 2 40k s
es akkor mi van mondjuk 50- 500k ig ? ezek szerint a beyer jobbat csinal 40 ert mint mondjuk 300k ert? akkor a beyer gagyi de az meg nem lehet mert 40 ert a legjobb szerintuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Formula-1
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest