Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    Sziasztok

    Jelenleg egy Pioneer SE-M390 fejesem van zenehallgatásra, mellete egy Sennheiser HD 65 mikrofon állvány "dolgozni", t.i. Skype, YouTube, stb.

    A laptopra egy Creative Sound Blaster X-Fi HD van rádugva, és gondolkodtam a Pioneer lecserélésén. Az ajánlottak listájáról a Superlux HD660-nal szemezek, ugyanakkor körbenézve láttam, hogy a viselést tekintve vannak ergonómikusabb darabok is, pl. Superlux HD681 Evo.

    Ha a HD660 lenne a kiindulási alap, akkor a 10-15e Ft-os sávban mi lehetne még a javasolt alternatíva.

    Főleg zenehallgatásra lenne használva (320-as mp3, pár flac...de a lossless meglétén nem szoktam rugózni), talán néha filmezésre is egy 20W / 8 Ohm HiFi-re kötve; de utóbbi sokadlagos szempont, mivel HTPC-t elsősorban hangfalról hallgatom, és a fimekhez a Senn is elég nekem.

    A Pioneer-rel igazából gondom nincs, szeretem, hogy kissé 'meg van színezve', de lecseréltem rajta párnákat zártra, és talán ezért néha már 'túl színes', illetve a basszus az elején még jó, de 1-2 óra után már 'túlságosan nyom', és inkább félreteszem a zenét.

    Köszi szépen előre is.

    PS: Az ajánlottak közül még a Takstar TS-671 volt, ami az ott leírtak alapján tetszhetne, de jelenleg sehol sem kapható.

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák