Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz realmadrid92 #12670 üzenetére

    Szia!

    Én is Denon AH-D1100-at ajánlok erre a célra. Sokat filmezek vele, és sokkal jobb a hangélmény, mint bármilyen multiplex moziban. Párszor már előfordult, hogy forgolódtam, mert azt hittem, hogy valaki bejött a szobámba, meg hasonlók. Mélyben meg felveszi a versenyt a komolyabb mélyládákkal.
    Nagyon kényelmes, memóriahabos párnája van, és selymes, puha bőr borítja. A fejpántot sem lehet észrevenni. Filmezéshez és elektronikus zenéhez valószínűleg meg fog tartani akkor is, ha sikerül beszerválnom egy audiofil, nyitott fejest.

    Media Markt-ban ki tudod próbálni. A hangja nem lesz túl combos, mert rohadt szar a forrás. Még a telefonom (Lumia 610) is körbehugyozza az MM-s cuccot, de a kényelméről meggyőződhetsz. Első felhelyezésnél fura lesz, hogy szorít, de pár perc után észre se fogod venni. Órákig észrevétlen marad a fejen a memóriahabnak köszönhetően, ami hő (testhő) hatására felveszi a fej formáját.

    Hasonló kategóriában a DT-s Beyerdynamic-okra szokták mondani, hogy nagyon kényelmesek. Ez igaz, de a DT 990 PRO plüss párnás változata is elbújhat a D1100-hoz képest. Persze ezt embere válogatja. Mindenképp próba, próba és próba!

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák