-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz fattyu #12302 üzenetére
Pont ez alapján gonolom, hogy t5p nem lehet annyira nagy szám. Kb. egy "herélt" t1 ugyanazon az áron.
Nem kérdés, hogy annyiért melyiket venném...Ha nem jobb a t70-nél akkor ott már komoly bajok vannak. Mondjuk tudom meg kéne hallgatni.
Anélkül nem nagyon tudok véleményt alkotni... -
fattyu
veterán
válasz vzsryl #12304 üzenetére
P végződésű fejes. mp3 lejátszóról telefonról laptopról és headstreamerről néztem meg. egyikről sem volt jobb. ( hazudok telefonról igen de a az SE experia pro valami siralom audió szempontból. szóval az elképesztpen szar és a jézusom ettől sírok összehasonlításban nyerni nem dicsőség. )
Azt is elhiszem van forrás amivel jobb lenne.de 150 ezerrel jobb? nem azt valahogy nem hiszem.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
vzsryl
nagyúr
válasz fattyu #12306 üzenetére
Túl komoly ez a fejes ahhoz, hogy a tudását megvillantsa bármiről. Az oké, hogy p-s, és szépen megszólal bármiről, de a valódi tudásához biztosan kellhet egy megfelelő lánc. Ebben biztos vagyok.
Abban is biztos vagyok, hogy 150k-val nem jobb. De ezt már tárgyalták sokan, sok helyen. Sőt valakinek lehet rosszabb, mint ahogy neked is.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
titán
válasz Ear001 #12307 üzenetére
Jó, ez kicsit sarkos lett, de attól még nem áll messze az igazságtól. Nagyon kevés olyan zenészt ismerek, akit érdekel a zenehallgatás. Ők csinálni szeretik, nem hallgatni, ennek megfelelően (mivel egyáltalán nem érdekli őket), nem is értenek hozzá.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
fattyu
veterán
válasz vzsryl #12308 üzenetére
250ohm t70 nem P napi 8 órában tud szórakoztatni. Nem háttérnek hanem élvezem a zenét. clip+ról is elvan headstreamerrel nagyon illenek.
32ohm t5p ugyanaz a technológia ( tesla ) légyszi ne legyen már forrásigényesebb.
Elhiszem valakinek jobban tetszene mint a t70 ( amit ugye sokan ki nem állhatnak ), de azért az árért...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
vzsryl
nagyúr
válasz fattyu #12310 üzenetére
A kihajtás nem csak az Ohm-tól függ, de értem mire gondolsz.
Az ár ezeknél a fejeseknél szubjektív ítélet alapján akár meg is érheti. Objektíven abszolút nem, ez egyértelmű. Nem hallottam még a T5p-t, szóval nem tudom megmondani. Lehet, hogy nekem 2Ft-ot nem érne, de lehet, hogy életem legnagyobb pozitív meglepetése lenne.
-
vodkaboy22
addikt
válasz baluka26 #12300 üzenetére
Az ürgét én is láttam valami typhone-hoz erősítőtt tok/erősítő biz izéről hallgat zenét Asszem
De bakker HD580-al már az zavar ha a 2 szobával arrébb hangosan hallgat az albérlet társam zenét... Ilyenkor kerül vissza a dt770Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
fattyu
veterán
válasz vzsryl #12312 üzenetére
A kihajtás nem csak az Ohm-tól függ, de értem mire gondolsz.
ezért írtam oda hogy ugyanazon gyártó ugyanazon elvre és technólógiára építő hordozhatónak célzott kissebb ohmos darabja ne legyen már forrásigényesebb.
-
vzsryl
nagyúr
válasz vodkaboy22 #12313 üzenetére
Megoldás: sok tojástartó és ragasztó beszerzése.
(#12314) fattyu: Az oké, hogy ne legyen, de megeshet. Ezt csak próbával lehetne kideríteni.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz vodkaboy22 #12316 üzenetére
Rusnyának oké, hangszigetelésre jórészt alkalmatlan.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
vzsryl
nagyúr
válasz vodkaboy22 #12316 üzenetére
A hobbi sorozatgyilkosok ezt használják. Nem tudom, hogy tényleg beválik-e. Szerintem működőképes, és olcsó.
Szerk.: Na, egy hobbi sorozatgyilkos véleményét olvashattad schawo tollából.
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
Már itt is a tojástartók, ne már, hifi topikban nem rég volt erről szó, csak el kell olvasni.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
contaxg
veterán
Egy ilyet a talira? Valaki??
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Cathfaern
nagyúr
Rég jártam erre, de most jött Amazonos hírlevélben, hogy akciós a Audio Technica ATH-AD700, $99-ra van leárazva ($250-ról), amennyire emlékszek ajánlott volt a topicban, szóval lehet valakit érdekel Free shippinges, és hozzák Mo-ra is.
Topicot nem olvastam vissza, sorry ha lett volna már[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Dave™
nagyúr
válasz Cathfaern #12326 üzenetére
Nem tudom mikor volt az AD700 250 dollár (szerintem soha), az amerikai Amazonon nagyon régóta 100 dollár környékén volt. 250-ért az AD900 ment, de azt is meg lehetett kapni 200 körül. Egyébként ha beteszed a kosárba, végül 140 dollár lesz belőle, ami ugyan olcsóbb, mint itthon, de szerintem az X-es modellek fényében nem éri meg megvenni. Mondjuk AD700X-et még nem hallottam, de a 900-ból kiindulva megéri megvárni az új modellt.
-
contaxg
veterán
Egy másik "tali"
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
freelanced
addikt
Hali! Bocs kicsit off, de mivel a fülesemhez nem volt mikrofon, kéne egy most, viszont nem találok jót tudnátok valamit ajánlani? Asztalira gondoltam. Olyan 5k-nál többet nem szánnék rá.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
ntomka
nagyúr
Nagyon régen nem ültem le fejessel rendesen zenét hallgatni a láncomon. Az AMB lánc és a HF2 csak úgy simogatja a füleimet.
ツ Headphones on - World off
-
Bodz
nagyúr
Sokan vagyunk, de nem elegen. Nyíregyi találkozóra még valaki?
-
vodkaboy22
addikt
Nagyon szívesen mennék és tudnék is vinni érdekes dolgokat de csak kocsival mivel megnőttek a cuccaim méretei. És mivel benzin pénz most nyaralásra kell így nem tudok kocsival menni sorry és 1 dt770pro-t egy ms2-t már mindenki hallott amit meg nem biztos az meg a méretes sorry.
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Bodz
nagyúr
válasz vodkaboy22 #12333 üzenetére
Majd legközelebb.
(#12334) matyi94: Csodálkoztam is, hogy eddig hol voltál.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz vodkaboy22 #12333 üzenetére
Nálunk lesz hely szerintem.
-
-
donpe
aktív tag
válasz #71562240 #12342 üzenetére
Mindesetre 30-at szerintem nem ér meg. Használtan 555 már szokott lenni 15 körül, amiből elég könnyen lehet 558-at csinálni. Egy 440-es Shure-ral biztosan jobban jár az ember ebben a kategóriában. 30 körül pedig már lehet találni DT770-es Edition beyereket, amik szintén nem rosszak.
Nekem volt HD555-öm és 598-am és 650-em is. Az 598 elég tűrhetően szól már. bár fő erénye a kényelmesség. Még az én nagy dinnye fejemen is baromi kényelmes, talán a legkényelmesebb fejes, amivel eddig találkoztam. Mozizni ideális.
-
pnagy7
aktív tag
hali. van különbség a beats by dre solo hd és a beats by dre solo edition között? vagy ez egy és ugyanaz?
Mr. Hóember
-
skatebab
tag
sziasztok!
Abban tudtok segíteni hogy van egy lenovo g580-as laptopom de csak egy jack dugó bemenet van rajta,ilyen 2 az egyben megoldás fejes+mikrofon,hogy milyen alkatrésszel/"elosztóval" tudnám megoldani hogy mindkettő menjen egyszerre.kösszeIgyunk barátaim yo-ho!
-
dudika10
veterán
válasz skatebab #12348 üzenetére
Alapesetben 4 pines csatlakozóval rendelkező készülékeket dugdoshatsz bele (első körben azt kéne kideríteni, hogy apple kompatibilis-e avagy sem).
Kínából lehet rendelni hozzá átalakítót, aminek segítségével a hagyományos, két csatlakozóval szerelt eszközökkel is használhatóvá válik. Ilyesmi. Azonban ahogy az első mondatomban zárójelben megjegyeztem, nem mindegy a kiosztás!Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
mateFLASH
csendes tag
18 ezerért tudnátok ajánlani egy 5.1es gaming headsetet? Fontos lenne rajt a jó hangot adó mikrofon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Google Pixel topik
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest