Új hozzászólás Aktív témák

  • k1csi

    senior tag

    válasz *Ropi* #27483 üzenetére

    Ezt senki sem gondolta komolyan, ezek a vázak studióba valók (lehet arra gondoltak), bármilyen eseményfotózásra feleslegesek.
    Hány olyan obi van aminek annyira részletes a rajza közel nyitva (mert rekeszelésnél az ISO emelés miatt már a zaj viszi el a részleteket), hogy hozza ezt a felbontást? Ilyen felbontásnál borul a reciprokszabály, a kisebb záridó meg megint magasabb ISO-t kíván.

    A Canon feltett megint egy régi lemezt, ami lehet hozzá nem értőknél hu meg há, de kevesen lesznek akiknek tényleg szükségük van erre ill. meg is tudják/akarják ezt fizetni.

    papaya
    Canon crop rendszerbe már egy jó ideje nem éri meg beruházni (jó ideje nem is vettem semmi Canont, bár el se igazán adok). Ma igazi invenciók a m43 háza táján történnek. Az Olympusnak van egy tuti szenzorstabija és mostmár videóban is kezdik összeszedni magukat. A szenzor eddig simán jobb volt mint a Canon APS-C, lehet most miután megvették a technológiát a Sony-tól megint kicsit jobb lesz a Canon, de szenzorstabi attól még nem lesz stb.

    Amit a fotózásról szeretnél tudni Chuck Gardnertől: http://super.nova.org/DPR/

Új hozzászólás Aktív témák