- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonim37
csendes tag
Koszonet a gyors javitasert!
-
LittleShark
tag
Frissítve!
Olyanokra van szükségem, akik tudják, mit jelent adni és kapni.
Nem lehetek én az egyetlen, aki ad! -
olbaidhun
őstag
Leállás van. Frissítették a filmezz.eu weboldalt. Teljes tartalma változott. Elérésekkel, hivatkozásokkal, stb.
Alapoktól újra kell írni a plugint. Örülök, hogy jönnek a kérdések és többen figyelik a fejleményeket! Mehet a támogatás LittleShark fórumtárs számára, hogy hamarabb elkészüljön és nyilt forrásúként elérhető legyen a filmezz.eu.
Vagy egy moovie.cc!
Ő meg tudná csinálni belátható időn belül, részemről támogatom. -
pkollar
tag
A filmezz.eu -nak a legfrisebb verziója 0.5.3 ?
Nálam ez nem megy. Nem lehet megnyitni a forrást! Ezt üzeni.
Másnál megy? -
1tom
aktív tag
Csak nálam nem megy Ps3-on a filmezz.eu plugin? Már a kezdő kép sem tölt be (legfrissebb feltöltés, kategóriák... stb.).
Közben rájöttem: ahogy nézem az oldal működése meg lett változtatva reg nélkül nem lehet hozzáférni semmihez sem.
-
törölt tag
Nagyon tetszik ez a lejátszó, tetszik hogy reszponsziv, és egyszerűen kezelhető.
-
olbaidhun
őstag
Nagyon köszönöm a többiek nevében is! Azért látszik a letöltéseken, hogy sok a "néma" user.
Nekik üzenem, hogy egy sört megérdemel gyors javításaiért a cápa!
-
olbaidhun
őstag
VidToMe nálam nem megy.
Ps3, chrome, android platformokon néztem.Minden szoftver az elérhető legfrissebb. Van egy sorozata a páromnak és csak ezen vannak tárolva az epizódok...
-
LittleShark
tag
Szívesen.
Sok dolgot kipróbáltam miután a PayPal-om megszűnt.
A Patreon szinte az egyetlen jó megoldás.
A patron szó jelentése magyarul pártfogó.
Amennyiben a pártfogóm leszel úgy $1 minimum összegtől bármilyen összegig támogathatsz engem havonta.
Az összeg minden hónap első napján levonásra kerül a megadott paypal vagy bankkártya számláról.
Például: Ha ma a pártfogóm leszel, akkor a következő hónap elején leveszi a felajánlott összeget a számládról. -
w.miki
veterán
válasz
LittleShark #35 üzenetére
Köszönjük!
(A támogatásra nincs más mód, csak ez a patreon-os oldal? Én ezt nem ismerem.) -
LittleShark
tag
Sziasztok!
Megkaptam a Filmezz.eu plugin szerkesztési engedélyét a Movian.tv oldalon.
A frissített változat mostantól egyszerűen telepíthető a Movian programon belül, illetve automatikusan is frissül, ha ez beállítás engedélyezve van.
A külső letöltő link is megmarad. -
Anonim37
csendes tag
Egy kérdes a movian nem sikerul beinditani Motorola Atrix4G Androidos v.4.0.3 telefonon (Van hoza Dock amivel hdmi-n küldi a képet -hangot a tv-re),probáltam tőbb verziot is telepul de nem indul,talan chipset hardver (Nvidia Tegra2) kompatibilitás probléma lehet?Tableten Overmax Base Two Android v40.4 mükődik!Kőszőnyük a fejlesztőnek a filmezz.eu plugint
-
olbaidhun
őstag
Srácok! Lehet keresni a movian főmenüben. Ez keres minden plugin repojában!
Mostanában kivétel a youtube, de abba belépve szintén van kereső!
Gyereknek minden nap így keressük a mesét.Ps3 - pc - androidon is frissíthető a plugin. Külső pendriveról szoktam megoldani. Android movian ki is írja hogy külső tároló. Ha bonyolult leírom a faqba is.
-
vzoli1987
aktív tag
Én csak most kapcsolódtam be, androidra hogy kell rakni zip plugint? A faq-ban nem leltem ilyen leírást
-
pkollar
tag
A filmezz eu-ban nincs keresési funkció?
Én eddig nem találtam -
pkollar
tag
Bocsánat, hülye kérdés volt! Már meg is találtam
-
pkollar
tag
Honnan lehet letölteni a legrisebb filmezz-t?
-
1tom
aktív tag
válasz
LittleShark #19 üzenetére
Köszönöm a javítást!
-
olbaidhun
őstag
Javítás érkezett a filmezz.eu pluginhoz LittleShark fórumtársnak köszönhetően. Aki rendszeresen használja, támogatásával további frissítésekre számíthat a készítőtől.
filmezz050murdock.zip • 2017-02-14
» Javítva:
VidTo
Exashare
Allvid» Hozzáadva:
Rapidvideo» Kompatibilis:
Multiplatform, movian 5.0+ verzióval tesztelve -
olbaidhun
őstag
Szia!
Minden kérdésedre meg volt a válasz a korábban említett leírás -> faq résznél.
Hogy lehet telepiteni a filmezz.eu plugint?
fenti link, 3. bekezdéswindows xp alatt, nem tudok a hdd-n választani könvtárat?
Próbáld úgy, hogy "ráhúzod" a filmet, pl fájlkezelőben.Windows xp alatt hibát dob.
Már nem támogatott az xp és régebbi rendszerek, feltehetőleg van megoldás:
Próbáld meg chromium böngészővel, vagy erősebb pc-n tölts le portable chrome-ot és movian telepítés után másold fel a win XP-s gépre a böngészőt.Android 5.0 és win7 alatt már nem foglalkozik optimalizálással a program készítője, erről többször volt szó.
Megduplázza a feliratot lejátszáskor, mit tehetek?
Lejátszás közben jobb felső sarokban van a menü gomb. Feliratok -> kikapcsolás -
Anonim37
csendes tag
Hogy lehet telepiteni a filmezz.eu plugint a mit littleshark keszitet windows xp alat,nem tudok a hardrol valaztani konjvtarat?
Masik kerdes win xp alat hogy telepitheto a movian mert a chrome a fel is megy allandoan hibat dob ,a chrome aruhazra aszt irja nem kompatibilis ezzel a chrome verzioval ujjabat nem enged telepitenni?
Android allat tudom hasznalni de ott megduplaza a feliratod videolejatszasnal ,hogy lehet eszt kikuszobolni? -
w.miki
veterán
válasz
olbaidhun #14 üzenetére
nálam LittleShark javított zipjével zömében jók a filmek. (Allvid, Cloudzilla, Exashare, VidtoMe )
Mikor utoljára üzentem neki, épp a youwatch-ot próbálta meghegeszteni.
Csak elég kevés az ideje.Utoljára ezt üzente:
Próbálom megoldani a youwatch feloldást, de ugyanabba a hibába ütközök minden platformon.
A videó url megvan, de indításnál már a böngészőben is "expired' hibaüzenet fogad.
Beleásom magam még egy picit.Változott a kiszolgálók módszere.
Hasonlítsd össze az előző és a mostani filmezz.js fájlt. Ott láthatod, hogy működnek a dolgok.
Itt python nyelven megtalálod a resolvereket, ezek alapján javíthatod a kiszolgálókat. Vagy magadnak is visszafejtheted a videókiszolgálók kódját.(Próbáltam Ps3-as fórumon támogatást is összekalapozni neki, de elég gyér volt az érdeklődés, és úgy nehéz, hogy nincs PayPalja.
Csak Transferwise, az jóval drágább.
Egy sörre valót pedig utalnék neki valahová)
-
olbaidhun
őstag
PS3-on egyre többször elakadnak a szokásos
flashx.tv
Cloudzilla
allvid.chrepók, tapasztalataim szerint.
alig maradt valami:
indavideo
néha az allvid.ch..esetleg ötlet? moovie.cc-t nehéz lenne megoldani? Vagy hozzáértők tudnának adni eg kiindulási pontot, hogy kellene elkezdeni a plugin megrását?
-
1tom
aktív tag
válasz
LittleShark #6 üzenetére
Köszönöm a javítást. Legalább ezzel pár link használhatóvá vált benne.
-
olbaidhun
őstag
válasz
LittleShark #6 üzenetére
Cloudzilla, indavideo és flash.tv működik. Tesztelve ps3, tablet, telefon, pc (chrome plugin)!
Nagyon köszi a plugint, kislányom meg is nézett pár mesét. Ha megengeded felteszem a leírásba.
-
Anonim37
csendes tag
Az indavideo es allvid nem mukodik,cak a cloud megyen?!
-
Anonim37
csendes tag
Ok ra jottem ,(eloszor nem szete le jol a fajlt - ures volt a zip )!koszonet LittleShark
-
Anonim37
csendes tag
Es hogyan lehet telepiteni eszt a magyar plugint?
-
LittleShark
tag
Akit érdekel, w.miki fórumtárs kérésének eleget téve javítgatom majd a filmezz plugin-t, ahogy időm engedi.
Most működnek a Cloudzilla, Allvid és Indavideo linkek.
Letöltés: filmezz048murdock
-
Anonim37
csendes tag
Koszononjuk hogy bemutatad eszt a programal!Probalkozom ezzel a programal tob platformon,es kernek segitseget a feliratok nalam off ban marad telepitettem az opensubtitles plugin ,probaltam kulso mappabol betolteni feliratokat nem enged bealitani ,egy aprolekos leiras jol jonne?
-
olbaidhun
őstag
Végig gondolva vagy a hardveres gyorsítás hiányzik(nem támogatott), vagy a windows verziód emészti fel az erőforrásokat. (sp1?)
Ezt legkönnyebben úgy tudnád megnézni ha feldobnál egy ideiglenes linuxot, vagy valami kasztrált light win7 et. Pl pendriveról is indulót!
Volt olyan tapasztalat az egyik ph! fórumban, h netezésre és youtubra is teljesen alkalmatlan notesz egy említett "light" OS el elboldogult a 720p youtube műsorokkal újra telepítést követően. Valójában ilyenkor látszik meg igazán, mennyire feleslegesen rabolják egyes szoftverek az erőforrásokat. Egyúttal miért van létjogosultsága a mini alternatívának.
-
ebegab92
senior tag
Van egy Intel Atomos konfigom, amin akadozva mennek a videók. Eddig csak YouTube plugint telepítettem, mivel csak annak értelmét láttam első körben. A konfig:
-Intel D510MO lap
-Intel Atom D510 2x1.66 GHz HT
-2+1 GB DDR2 800 MHz RAM
-Zotac PCI (nem PCIe) GT 610 512 MB DDR3
-160 GB HDD SATA II
-Windows 7 Home Pr. 32 bit
Legfrissebb driverek, legújabb Flash, fent az összes Windows update, NET 4-4.5, Visual C++ 2005-13. 720p felbontáson hajtom a natív 1080p helyett, mert akkor még horrorrabb a szaggatás. HTML5-ös online videók, YouTube tökéletesen megy, Movian, amj meg Flash-t használ, eléggé laggos. Erre mi a javaslatotok, hogy ne szaggasson?
Hardveresen flash gyorsításnak kellene mennie, én viszont nem nagyon érzem. Mikor megy egy 360p- flash tartalom full screenen, akkor sincs 100%-os CPU terheltség. Kis ablakban mennek normálisan -
w.miki
veterán
Másik topikot már be is zárták?
Annak idején snyz fórumtárs hegesztett a filmezz.eu pluginon, és így PS3-on, néhány Movian verzióval online filmeket is lehetett nézni, néhány szerverről, de már nincs erre ideje, és a JavaScript topikban sem érdekelt senkit, a plugin javítása... újraírása...
Pedig jó kis program lenne ez...
Persze a Kodi/SPMC is jó, de csak mert a Movishark-nak nagyobb a támogatottsága, pedig azt jóval nehezebb beállítani. -
olbaidhun
őstag
Movian Media Player 5.0Röviden összefoglalva egy méltánytalanul mellőzött,
egyben szuper online és offline lejátszóról van szó• www.movian.tv - homepage
• logout.hu - bemutató
• telepítés lépései - chrome böngésző
• Android, Linux, PS3, RPi v1-2, Mac OS X, Windows Chrome (böngésző) támogatás
• 5-8! MegaByte platformtól függően..
• minimális erőforrás igény; 1 magos telefonon, c2d laptopon már jól fut
• átlagos kábelinternet-kapcsolaton 1080p műsor már élvezhető
• teljesen letisztult, minden sallangtól, regisztrációtól és reklámtól mentes,
• Online TV, Zene Streaming, felirat, hálózati lejátszás
• On Screen Keyboard, egyedi megjelenésű felszín,
• 4K, 1080p, mkv, dts, dual monitor,
• nyílt forráskód, korrekt fórum, magyar lokalizáció,
• intuitív - testre szabható felület,
• pár hiányosságtól eltekintve masszív alap,
• jellemzők - teljes lista• F.A.Q részleg, azaz Gyakran Ismételt Kérdések
• és válaszok• előforduló program hibák - riport a fejlesztőktől
• Magyar plugin fejlesztésével kapcsolatban két fórumtárs van képben:
• LittleShark-nak köszönhetően működnek bizonyos tárhely elérések
• w.miki-nek köszönhetően tájékoztatva vagyunkEgyrészt jár nekik az elismerés és köszönet! Miattuk megérte a leírást elkészíteni. Ugyanakkor jól jönne bármilyen támogatás, vagy felajánlás! Ötleteket is szívesen fogadunk.
Leírásomban kifejtettem miért fontos a Magyar repok fejlesztésének folytatása és a visszajelzés. Ezért kérek midenkit, hogy írjon a fórumba, legalább egy "köszönöm", vagy valamit, mert ha nincs nyoma az érdeklődésnek, bezárhatják a szakmai topikot is, végérvényesen!
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest