Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Gaboman #76527 üzenetére

    Mentem hornettel es cbf el is kakucson, kecskemeten, es utcan egyarant. Szerintem a futomuve ahhoz a majd 100 lohoz igencsak alul van tervezve. A hornetnek usd villaja van, ami egy dologra jo, nem remeg be az eleje nagy feknel, a cbf villaja annyira gyenge, hogy beremeg elore-hatra. termeszetesen utcai keretek kozt es egy oregemberes, megfontolt habitussal biro embernek nem fog feltunni.
    Kitorni a hatulja ki tud, kerdes hogyan teszed ra a tuzet, milyen fordulatszamon, milyen gumi van rajta. Egy gs 500 8-10 000es fordulati elindulasnal is alig szedi a labat, ha jol terhelsz, az elejet sosem fogja emelni. Ugyanigy a hornet, es cbf is. Ha ulsz rajta, mint egy zsak krumpli, mint egy kezdo, es nem tudod mi mitol van, emelni fogja az elejet erdekes modon. Az ami egy rutinos vezetonek termeszetes, egy kezdonek egyaltalan nem az.
    Es itt jon a kepbe a habitus kerdese. Mondhatjuk, hogy tok mindegy milyen motorod van, a habitus a lenyeg. Ha versenyezni akarsz egyfolytaban, az utcan meg fogsz halni. Ez biztos. A fika esely 100 %.

    Ha olyan a habitusod, mint egy 80eves embere, akkor kb sosem fogsz nyelgazt huzni. Bar akkor nem ertem, miert vasarol 100 loeros motort az ilyen ember. Mindenesetre nagy motorral amit muvelnek az ilyen emberek, az szanalmas. Szerintem sokkal konnyebb megtanulni kis motorral motorozni.

    Nem azt mondom, hogy egy hulye, aki nem igy csinalja, (bar az en velemenyem szerint szopatja magat) de azt ne allitsuk, hogy nincs ertelme a kissebb motorral kezdesnek.

    [ Szerkesztve ]

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák