Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Horvi #72198 üzenetére

    Jobbulást.
    Innen is látszik h elég egy szar helyen, gyök kettővel elkapott kavicska is és máris megvan a baj.

    Jakab66[hun]

    VFR remek alternatíva lehet a céljaitokra, én csípem, de kb. mindenki beleesik, aki egyszer ment vele pár km-t.
    Itt írtam már róla bővebben.
    Annyit hozzűfűznék még így lassan 10.000km-t motorozva vele, h az egy seggel vállalható táv falvakon, főutakon keresztül valahol 200km környéke megállás nélkül. Pályán többet is le lehet vele verni, de ott meg ki szeret motorozni. Szóval ez inkább sport-túra, mint túra-sport vonalon. Kényelmesebb vonalon a CBF1000, Fazer...

    Más:

    Hétvégén megvolt a VFR tali, jól sikerült, bár én most voltam először.
    Szombati nap margója: Mi délelőtt értünk oda, addigra a már pénteken érkezett csapat egy része elment a környéken motorozni. Olyan 1 fele érhettek vissza, körbenéztünk, látom h az egyik srác nagyban feszegeti a hátsó lábtartót, szerel, doboztartó konzolt húzogatja... Kérdeztem mi történt, a gurulás során lakott területen belül egy szemből érkező Ducati Monster-es srác elperecelt és a csúszó motor telibeverte a fogaskerekes hátulját... Nehezen de meg tudta fogni a srác, így ő nem esett el, de a lábtartója letört, illetve az említett elemek sérültek, deformálódtak.
    Srácok állítása szerint a Ducati-s tag integetni akart, és valahogy padkára futott, majd kiment az eleje, aztán már csúszott is. Tiltakozott h nem kell rendőr, se mentő (nyílt ujjtöéssel, csuklótöréssel) saját maga szajkózta, h a környéken sommelier és hát "ez a munkája", magyarán bevallottan ittas volt.. Persze végül jött rendőr, a mentő el is vitte, mindenesetre döbbenet h valaki így motorra ül. Reméljük jó pár évre eltiltják a vezetéstől.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák