Új hozzászólás Aktív témák

  • BoB

    veterán

    válasz -Mosquito- #66633 üzenetére

    Ilyen is jöhetne! :D

    Mostanában egyre többet gondolkozom azon ilyen crossover / kaland motorra váltok majd. De kitudja mit hoz a jövő.

    Kroni1: arra utaltam, hogy "nagy" motorral az emberek 90+ %-a nem szabályosan közlekedik.

    Xaels: jaj persze ki kell érdemelni a color-t :DDD

    Amerikában voltak társaságok, akik nem legális tevékenységeket is végeztek. Mindemellett szerettek motorozni. Ha be akartál kerülni, tudniuk kellett megbízható vagy-e. Nem-e köpsz a zsaruknak. Ki kellett érdemelni a bizalmat, hogy bekerülhess te is ebbe a tevékenységi körbe.

    Ez a zárt társaság persze hogy tetszett a "szociális" motorosoknak, akiknek a motorozás abból áll hogy megbeszélik hova menjenek el beszélgetni (azaz nem arról van szó hogy merre menjenek kanyarogni, nem a motorozás a lényeg). Ez a kiérdemelni dolog - mivel itt hétköznapi emberekről van szó - kimerül abban hogy berúgva kocsmaduma mellett az öreg jól elmondja neked hogy ki kell érdemelni mer így meg úgy de komoly ez az egész... :))

    Az eredeti társaságok persze néha erőszakoskodtak egymással, hiszen voltak területek. A biznisz az biznisz. Erősebb maradt. És persze ezt is másolni kellett a mai embereknek akik hétköznapiak. Nincs tétje az egésznek, de hát ha ezt csinálták ők is akkor nekünk is kell (color letépkedés), elvégre ilyen ez az M C :))

    [ Szerkesztve ]

    You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

Új hozzászólás Aktív témák